Results 1 to 3 of 3

Thread: Fresh Install of OS and RR - Problems

  1. #1
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,788

    Fresh Install of OS and RR - Problems

    Hello,

    After fubaring my system I did a reformat of my drive and reinstalled XP and RR. All appeared to go well. I have now tried starting RR, however, and am running into trouble.

    Problem #1: Whenever I load RR regardless of skin my display color settings are automatically reset to low (8bit), making the display quality really poor. When using the Carwings skin when I exit out of RR the color settings automatically revert to Highest (32bit).

    Problem #2: Whenever I load RR using DFX the color settings are automatically reset to low (8bit) and then I get a black blank screen. I must then go to task manager to get out of RR. (When I close RR using taskmanager, the screen color setting does not automatically revert to high - I must manually reset it.)

    I have attached debug files for both Carwings and DFX. I have done plenty of installs of OS and RR and have never had this problem before. Relevant additional information is as follows:

    OS = Winxp SP3 (full)
    dot net is installed
    Current flash installed using IE
    DirectX 9 installed
    4/1/10 RR version
    Current display drivers installed

    Any help would be appreciated.
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    MGD
    MGD is offline
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    MGD's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,756
    Check your settings in RRConfig Page 2.
    Attached Images Attached Images  

  3. #3
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,788
    Quote Originally Posted by MGD View Post
    Check your settings in RRConfig Page 2.
    Thanks, MGD. Yes, I am an idiot.

Similar Threads

  1. problems with RR and windows ME.
    By vagabondo in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 11-27-2006, 05:20 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 10-19-2006, 08:45 PM
  3. Jagputer Install and story log
    By JagPuter in forum Show off your project
    Replies: 19
    Last Post: 08-02-2006, 08:48 PM
  4. RR not showing my music after OS reinstall.
    By Arathranar in forum Road Runner
    Replies: 7
    Last Post: 09-12-2005, 11:08 AM
  5. Fresh install uses 100% system resources
    By relay700 in forum RR Bug Tracker
    Replies: 2
    Last Post: 03-08-2005, 06:38 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •