Page 6 of 6 FirstFirst 123456
Results 51 to 54 of 54

Thread: RideRunner Profile Mode and you

  1. #51
    Newbie gasse's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Italy
    Posts
    32
    I would like to share my experience with you.
    Installing december version on a clean windows 7 system and the audio resume wasn't working. On video skin the play button wasn't there, but in rr.ini all the settings were present. After some days of profanity, I saw in the riderunner profile folder that cache folder wasn't there. I created that folder and a resume.ini empty file (probably not necessary, only the folder was) and audio resume and video player started to work. Perhaps it's just me, but reinstalling rr didn't solve the problem of the missing cache folder.
    LPG powered FIAT Stilo 1.8 16v - carputing the road since 2005
    AMD Athlon64 3200+, Asrock K8NF6G-VSTA, 1x512Mb DDR Geil, 1xHdd Maxtor Momentus 320Gb, LG GH22NS DVD burner, M4-ATX, Delong 7" monitor + TS @ 800x600 75Hz, backup camera, ELM327

  2. #52
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,256
    the cache folder is created "on demand", by riderunner, the installer would not create it...
    if there is a permissions issue (NOT LIKELY), and rr cannot make the folder and its files, you would have a problem
    this is all ASSUMING you in PROFILE MODE, and didnt uncheck the option(which wouldnt make sense to do a legacy install, prob shouldnt even be allowed)
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  3. #53
    Newbie gasse's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Italy
    Posts
    32
    I've seen others with the "cache folder" problem (after my post ).
    Thanks for your work mitchjs.
    LPG powered FIAT Stilo 1.8 16v - carputing the road since 2005
    AMD Athlon64 3200+, Asrock K8NF6G-VSTA, 1x512Mb DDR Geil, 1xHdd Maxtor Momentus 320Gb, LG GH22NS DVD burner, M4-ATX, Delong 7" monitor + TS @ 800x600 75Hz, backup camera, ELM327

  4. #54
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,256
    yep, all fixed

    you can manually create
    Cache in My Documents\RideRunner
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

Page 6 of 6 FirstFirst 123456

Similar Threads

  1. Relationship Mode 1 and Mode 06 (Request On-Board Monitoring Test Results) in KWP200
    By proyectanteATE in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 1
    Last Post: 02-23-2011, 04:56 PM
  2. Profile Mode oddball discussion
    By justchat_1 in forum Road Runner
    Replies: 11
    Last Post: 10-08-2010, 11:10 AM
  3. Profile Mode
    By spamminator in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 08-09-2010, 05:30 PM
  4. Does XM mode operate as 'RADIO' mode
    By rjoek in forum Road Runner
    Replies: 8
    Last Post: 07-07-2005, 10:18 AM
  5. Search Mode / Jump Mode
    By frodobaggins in forum FP FAQ
    Replies: 0
    Last Post: 12-01-2004, 04:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •