Results 1 to 6 of 6

Thread: Visualisation won't embed

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    38

    Visualisation won't embed

    I've upgraded to one of the latest versions of RR (will check version tonight), as I was having trouble with album art being displayed. This is now fixed however I have now noticed that the visualization will no longer embed. Confirmed it's not working with both Carwings and the Crystalblue skin I am using. Using winamp AVS. Was embedding fine before the upgrade - in crystalblue the albumart areas is the same as the viusu area.

    Any ideas where to start?

  2. #2
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,246
    in carwings, visu is set as a transparency type... (AVS set as visual in winamp v5.6 classic)

    in Carwings_Dynamic_Lite folder, in skin.ini:

    visuname=!Winamp Gen!AVS
    transparentvisu=true
    opacityvisu=40

    these will override any rr.ini settings for this skin...

    and as you can see.. works great!
    Attached Images Attached Images  
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    38
    Cheers, will give it a try

  4. #4
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,246
    its not really try, cause what i was saying, this is how carwings is set up, all you have to do is set winamp to use AVS
    might need winamp in classic mode, i dont know, but it should just work
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    38
    hmm, still having no luck. using RR version with last history.txt entry of 12/18/2010/

    using winamp v2.95
    Attached Images Attached Images    

  6. #6
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,246
    thats older, oh and the images i dont see... forum issue i guess...
    winamp 2.95 could be your problem, thats like 10 years old
    maybe AVS window name is different on it, i suggest the newest winamp
    install in classic mode
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

Similar Threads

  1. Visualisation for foobar
    By anuchit in forum RR Plugins
    Replies: 13
    Last Post: 06-08-2011, 11:40 PM
  2. Winamp Visualisation
    By nashakontora in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 11-23-2007, 04:39 PM
  3. embedding visualisation
    By holistic in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 02-17-2005, 01:20 PM
  4. For the visualisation problems into the V1.9
    By coyote in forum MediaCar
    Replies: 0
    Last Post: 03-04-2004, 04:05 PM
  5. Mediacar and visualisation
    By jim22 in forum MediaCar
    Replies: 4
    Last Post: 03-01-2004, 05:14 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •