Results 1 to 5 of 5

Thread: Embed Winamp Video

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Canada
    Posts
    55

    Embed Winamp Video

    Hey guys!
    Quick question. So I have a lot of music videos, and seeing as I currently use the webradio plugin, I'd like to use winamp for everything, but am having some issues getting the video to work as I'd like. Currently, using WMP, I can run my audio_player skin which just displays my active playlist, click a music video file to run, and have just the audio play, then if I press my visualization button, it will switch to a new skin that shows the video (which somehow works as the WMP visu- not really sure how this works but it does). I want to acheive the same thing with winamp if possible, but I think there may be an issue with winamp allowing video to be treated as a visu.

    Currently with winamp I can embed the video in my visualization skin (albiet with a purple border around it), but on my audio player skin (which just shows my playlist), when it changes over to the next song in the playlist or if i manualy click a file in the list to be played, rather than just playing the audio, it pops up the video on top. I can then click the visualization button and it will embed the video properly, but I was just wondering if anyone has any ideas for a work around to prevent the pop-up, and how I could get the video itself to embed better without the purple boarder around it.

  2. #2
    The Last Good Gremlin GizmoQ's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    St Louis
    Posts
    2,347
    HARDWARE: Fujitsu Stylistic ST5111w/WiFi and dock, internal Hitachi 500G HD, external 1TB HD, Sierra Wireless Aircard 550, DVD-RW, BoomzBox HD radio, XM Commander, Delorme GPS, Saitek X-52 Pro joystick, BluSoleil Bluetooth, TPMS, FB, Elm327

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Canada
    Posts
    55
    Thanks GizmoQ!

    It was the settings in winamp itself that i needed to play with to stop the video pop up. Now, with regards to the embeding, I have my visu programmed as you suggested in one of the threads using:

    "Load;visualization.skin;RUN;;!Winamp Video",

    This works, but it still shows the purple boarder around the video with the tracktime and framerate. Any way to get rid of this? Or did I miss something in one of the threads you linked?

  4. #4
    The Last Good Gremlin GizmoQ's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    St Louis
    Posts
    2,347
    Quote Originally Posted by doctr_nick View Post
    Thanks GizmoQ!

    It was the settings in winamp itself that i needed to play with to stop the video pop up. Now, with regards to the embeding, I have my visu programmed as you suggested in one of the threads using:

    "Load;visualization.skin;RUN;;!Winamp Video",

    This works, but it still shows the purple boarder around the video with the tracktime and framerate. Any way to get rid of this? Or did I miss something in one of the threads you linked?
    Not mentioned in the linked threads, more Winamp settings to fix.
    HARDWARE: Fujitsu Stylistic ST5111w/WiFi and dock, internal Hitachi 500G HD, external 1TB HD, Sierra Wireless Aircard 550, DVD-RW, BoomzBox HD radio, XM Commander, Delorme GPS, Saitek X-52 Pro joystick, BluSoleil Bluetooth, TPMS, FB, Elm327

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Canada
    Posts
    55
    Not sure if you have any particular settings in mind, but the only work around I've found so far is using the "modern" skin instead of classic.

Similar Threads

  1. Getting Winamp AVS to embed into BMV2
    By mnetwork in forum Road Runner
    Replies: 9
    Last Post: 07-20-2010, 10:28 PM
  2. Going from VIDEO to DVD doesnt embed DVD.
    By Sonicxtacy02 in forum Road Runner
    Replies: 0
    Last Post: 04-23-2009, 03:27 PM
  3. How do I embed a youtube video in to a thread
    By ThunderStick in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 08-21-2008, 04:28 PM
  4. Embed a winamp plugin?
    By treetop777 in forum Road Runner
    Replies: 7
    Last Post: 02-20-2008, 06:00 PM
  5. Winamp AVS won't embed :(
    By swift_gti in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 08-07-2006, 01:56 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •