Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 26

Thread: RR 02-05-2012 Release

  1. #11
    Variable Bitrate PontiacGA's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    369
    Quote Originally Posted by mitchjs View Post
    fixed...
    Thank you.
    Mike

    My Rides:
    '03 Vibe GT!

    My AED GA!

  2. #12
    Newbie
    Join Date
    May 2006
    Location
    Markham, Ontario, Canada
    Posts
    30
    Hi all,

    This version of RR cannot resume playing the last song when the song is under a Chinese title or stored in an artist foldername in Chinese. No problem resume playing if it's an English song. I didn't have this problem when I was using DEC-2011 version of RR. Please kindly help. Thank you.

    Jguy_ca

  3. #13
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,261
    I JUST tested a chinese song in a chinese folder and it plays and when i restart RR, it resumes perfectly
    using WINAMP 5.61 as my player

    test, with carwings too...case its a skin issue!
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  4. #14
    Newbie
    Join Date
    May 2006
    Location
    Markham, Ontario, Canada
    Posts
    30
    Quote Originally Posted by mitchjs View Post
    I JUST tested a chinese song in a chinese folder and it plays and when i restart RR, it resumes perfectly
    using WINAMP 5.61 as my player

    test, with carwings too...case its a skin issue!
    Appreciate your help, Mitch. I did test against Carwings before posting here. Same problem. My folder structure is Music / "Artist name" (Chinese) / "Album name" (Chinese) / "Songs" (Chinese). English songs goes under: Music / English Songs / "Artist name" / "Album name" / "Songs". I checked resume.ini after it cannot resume and it shows Trackposition=-1. I also reinstalled Winamp 5.6.23 with default settings.

    As mentioned no such problem in Dec release with any skin I used. I don't have the setup file anymore. Anywhere I can download it again?

    Jguy_ca

  5. #15
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,261
    you cant(publicly), we dont go backwards, only forwards.... i cannot reproduce your issue... i have plenty of chinese music thats to a few people here, and it always resumes to the same position
    did you read debug.txt? it will tell you what its doing

    trackposition=-1 means something... i cant remember exactly right now, but it does mean, that RR could NOT get the posititional data from winamp
    like you are killing the winamp process before RR is closed, which there is some safety code in rr, to try to use the last known positional data from winamp

    so.. maybe you can FTP me that perticuar song, and let me see your debug.txt
    if there is an issue, ill fix immediatly but it has to be reproducable

    pm me for FTP information
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  6. #16
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,261
    OK

    Trackposition of -1 means, that WINAMP is in STOP, therefore on resume, it would be correct if its STOPPED


    [Music Player]
    PLPosition=4
    TrackPosition=-1

    this means resume to position 4 in PL, (zero based), but STOPPED, not at any specific location in song...
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  7. #17
    Newbie
    Join Date
    May 2006
    Location
    Markham, Ontario, Canada
    Posts
    30
    Quote Originally Posted by mitchjs View Post
    OK

    Trackposition of -1 means, that WINAMP is in STOP, therefore on resume, it would be correct if its STOPPED


    [Music Player]
    PLPosition=4
    TrackPosition=-1

    this means resume to position 4 in PL, (zero based), but STOPPED, not at any specific location in song...
    I didn't stop Winamp manually before closing RR. I always close RR while the music is still playing. This weird problem only happen on my system when a Chinese song was playing, and not just one Chinese song that has this problem.

    I will enable dubug and post the resulting debut.txt next time. Thanks.

    Jguy_ca

    Jguy_ca

  8. #18
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,261
    something is stopping winamp...review your debug.txt!
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  9. #19
    Newbie
    Join Date
    May 2006
    Location
    Markham, Ontario, Canada
    Posts
    30
    Hi Mitch,

    Here're the 3 debug.txt files I just obtained moments ago in the following order:

    1. debug(English) - I start RR, click next track button until an English song is playing (I use shuffle mode), then exit RR while the music still playing.

    2. debug(Chinese) - I start RR again, it resumes playing the last English song at the exact position. I click next track button until a Chinese song is playing, then exit RR again.

    3. debug (stop) - I start RR one more time, it didn't resume playing any music. I exit RR right away.

    I hope these info are good enough to nail the problem. Thank you.

    Jguy_ca
    Attached Files Attached Files

  10. #20
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,261
    no, clearly from the debug STOP, it is working file...

    2/22/12 8:46:27 PM: INFO: LoadResume() - Reading resume data from F:\X-Trail\Documents\RideRunner\Cache\resume.ini
    2/22/12 8:46:27 PM: AudPlayerStart: music player: PLPosition=257 TrackPosition=5543

    that shows me, the player will be asked to go to playlist position 257 (258th song), and at time index 5543

    now, i never see it play, now i NEVER had 258 songs in a PL on my machine (i might have)

    try 5 songs!
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. RR 01-01-2012 Release - Happy New Year
    By mitchjs in forum Road Runner
    Replies: 21
    Last Post: 02-16-2012, 05:37 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 01-17-2012, 03:01 PM
  3. Happy New year for 2012
    By pierrotm777 in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 01-02-2012, 08:20 AM
  4. CES 2012 will be here before you know it!
    By Sonicxtacy02 in forum MP3Car Gatherings
    Replies: 14
    Last Post: 12-28-2011, 10:47 AM
  5. Latest Build - 2014-06-11
    By ClockWorK in forum Driveline
    Replies: 2
    Last Post: 06-11-2009, 04:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •