Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Random Sirius & HD Radio errors upon opening RR

  1. #11
    Variable Bitrate michaelrj9's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    288
    Mitch, I am thinking it has to be hardware related now as the last couple days it never worked.

    I checked at it has12v up to your little sirius gadget and it shows up in the device manager my question is what should I check next?

    Is there a way test anything else or do I need to replace it?

    I was going to try to run your sirius demo but your download link don't work.

    Thanks
    Win 7 Pro 64bit, 4gb DDR2 Ram, q6600 Processor, Solid state drive & 7200 drive, Andrea mic, Sirius, DE HD Radio, Opus power supply, 10.4" touchscreen.
    1.)Orion 2500d Amp
    1.)Orion 15" h2 Sub
    1.)Orion 8004 Amp
    2.) Sets Orion Components - P-SERIES

  2. #12
    FLAC PhilG's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    970
    You really need to try it in SatAmp4 before you go buying new hardware. If you have the install disk that came with Mitch's interface, you'll find it on there in a folder called SatAmp4, just run setup from there. Very little configuration is needed for it to work, great little program. If not let me know, I can throw it up on my sky drive for you.
    My 2007 Ford F350 Work Log located HERE

  3. #13
    Variable Bitrate michaelrj9's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    288
    Quote Originally Posted by PhilG View Post
    You really need to try it in SatAmp4 before you go buying new hardware. If you have the install disk that came with Mitch's interface, you'll find it on there in a folder called SatAmp4, just run setup from there. Very little configuration is needed for it to work, great little program. If not let me know, I can throw it up on my sky drive for you.
    Thanks for the help. I did find SatAmp on the disc and it doesn't recognize Sirius the (HD Radio works) but haven't had a problem with that latley.

    Any other recommendations?

    Thanks
    Win 7 Pro 64bit, 4gb DDR2 Ram, q6600 Processor, Solid state drive & 7200 drive, Andrea mic, Sirius, DE HD Radio, Opus power supply, 10.4" touchscreen.
    1.)Orion 2500d Amp
    1.)Orion 15" h2 Sub
    1.)Orion 8004 Amp
    2.) Sets Orion Components - P-SERIES

  4. #14
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,246
    actually satamp is bloated a bit

    just use my Sirius Demo, i call it SID
    if it dont work with that... try another pc
    then time to check out the HW
    power to interface, then the tuner itself

    https://skydrive.live.com/#cid=ED932...BF9C9CB3%21494
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  5. #15
    Variable Bitrate michaelrj9's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Huntsville, AL
    Posts
    288
    It turned out to be the tuner. All good now.
    Win 7 Pro 64bit, 4gb DDR2 Ram, q6600 Processor, Solid state drive & 7200 drive, Andrea mic, Sirius, DE HD Radio, Opus power supply, 10.4" touchscreen.
    1.)Orion 2500d Amp
    1.)Orion 15" h2 Sub
    1.)Orion 8004 Amp
    2.) Sets Orion Components - P-SERIES

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 12-31-2011, 02:20 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 06-08-2009, 11:28 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 10-21-2008, 11:11 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 01-22-2006, 07:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •