Results 1 to 3 of 3

Thread: My visualization not working properly:(

  1. #1
    Maximum Bitrate locs4dayz's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    509

    My visualization not working properly:(

    My visualization has lost its transparency(opacity).....how do I fix this issue? It still works, but it is no longer transparent, which is annoying me....help!!!
    Last edited by locs4dayz; 01-27-2013 at 01:59 AM.
    Linux(Learning the curve...Like when driving!!!)
    Worklog!!!http://www.mp3car.com/vbulletin/fabr...l-worklog.html

  2. #2
    The Last Good Gremlin GizmoQ's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    St Louis
    Posts
    2,347
    Quote Originally Posted by locs4dayz View Post
    My visualization has lost its transparency(opacity).....how do I fix this issue? It still works, but it is no longer transparent, which is annoying me....help!!!
    If its not an AVS vis, it won't be transparent.
    HARDWARE: Fujitsu Stylistic ST5111w/WiFi and dock, internal Hitachi 500G HD, external 1TB HD, Sierra Wireless Aircard 550, DVD-RW, BoomzBox HD radio, XM Commander, Delorme GPS, Saitek X-52 Pro joystick, BluSoleil Bluetooth, TPMS, FB, Elm327

  3. #3
    Maximum Bitrate locs4dayz's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    509
    I used to be....so what happened?

    Anyway, because of this I had to make some changes in my "Menu.skin" screen and "Audio.skin" to make them more appealing. Hope that I don't have to keep changing things....other than that I still love the elite 2 skin(best ever)
    Linux(Learning the curve...Like when driving!!!)
    Worklog!!!http://www.mp3car.com/vbulletin/fabr...l-worklog.html

Similar Threads

  1. HELP! Hibernation is not working properly...
    By ak47 in forum Centrafuse
    Replies: 11
    Last Post: 08-04-2007, 11:50 AM
  2. volume control not working properly
    By chewEboy in forum Road Runner
    Replies: 3
    Last Post: 02-03-2006, 06:29 PM
  3. M1-ATX not working properly
    By bigmac999 in forum Power Supplies
    Replies: 5
    Last Post: 05-13-2005, 12:30 AM
  4. Lilliput 7" not working properly
    By R@b in forum LCD/Display
    Replies: 8
    Last Post: 04-14-2005, 02:24 PM
  5. TV not working properly
    By Tha Hombre in forum Software & Software Development
    Replies: 15
    Last Post: 03-07-2004, 12:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •