Results 1 to 7 of 7

Thread: Problems fresh install

  1. #1
    Variable Bitrate rizaydog's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    North Central PA
    Posts
    368

    Problems fresh install

    I was having a lot of issues with my pc so I decided it was time for a fresh install. Since I was pulling everything out, I purchased a new SSD to replace my old hard drive and give me more storage.

    I have everything installed and working. Mostly...

    The one thing that is frustrating me is my music doesn't start playing like it did before when I start my car. I have RR set to auto launch and the last song I listened to before shutting down is highlighted. It just doesn't remember where I left off on that song and doesn't automatically start playing the song.

    I run xp with no custom boot or shutdown. I have my pc set to shut down, not hibernate. I have resume set to always in RR config.

    I think what may be happening is winamp gets shut off before RR. Then when RR closes, it can't right the track position. I don't know if this is the case or not. Any thoughts on this? Is there anyway to reorder the order xp shuts down programs?

    Thanks in advance...
    I told my psychiatrist that everyone hates me. He said I was being ridiculous - everyone hasn't met me yet .

  2. #2
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,255
    that would be true, on old versions of RR
    since a long time ago, RR will keep the last known position
    debug.txt tells all!!
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  3. #3
    Variable Bitrate rizaydog's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    North Central PA
    Posts
    368
    I just got my car back from the body shop. I found the debug.txt but don't know what to look for. Here is the most recent entries. I am hoping someone can make sense of it...


    ****IF ANYTHING ATTACH THE DEBUG!!!! ***
    Last edited by mitchjs; 04-23-2013 at 08:18 AM.
    I told my psychiatrist that everyone hates me. He said I was being ridiculous - everyone hasn't met me yet .

  4. #4
    Constant Bitrate eugenweij's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Rozenburg, Netherlands
    Posts
    211
    you need to update your version of RR , you have a 2007 version


    it says so at the start of your debug

    4/16/2013 7:44:22 AM: Start -- Version: 12/13/2007
    View my worklog here

  5. #5
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,255
    for sure I would update to a new version of RR, 2007 is really old... but back then for sure, if winamp closed 1st, rr wouldn't know where to resume
    you can look at resume.ini , after you start back up, but don't let RR auto start, so you can see resume.ini
    all that is fixed in newer RR, rr will keep track of last known position, even if winamp closed 1st
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  6. #6
    Variable Bitrate rizaydog's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    North Central PA
    Posts
    368
    Well I updated my RR to the new version. I still cant get it to remember the track/position. Now, after rebooting the pc, it starts at the begining of my playlist but doesn't actualy start to play the song. I have to press play on the skin.

    I have tried shutting off the car, rebooting from the RR exit screen, and shutting down/rebooting from the windows start button. No matter which way I do it, it will not remember my position.

    I don't know if it makes a difference but I have RR on one partition(D), and windows and winamp on another(C).

    I changed the setting for RR shut down winamp on exit tried on selected and unselected.

    I tried the resume option both always and start/hibernation.

    I don't know if it makes a difference, but I didn't remove the old 2007 RR. I left that installed for now because I cant get the new version to run my iguidance or indicators yet. I haven't played around with it until I get the resume music figured out.

    Any ideas?
    I told my psychiatrist that everyone hates me. He said I was being ridiculous - everyone hasn't met me yet .

  7. #7
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,255
    old rr and new rr WILL NOT RUN SIDE BY SIDE!
    re run the new installer, to fix up com registration

    then test with carwings...

    for it to resume when you start rr, resumemusic=1 or 2 in rr.ini
    also make sure your skin or anything your doing doesn't kill the winamp process
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

Similar Threads

  1. Fresh Install Crashes
    By SjLucky in forum Road Runner
    Replies: 45
    Last Post: 09-13-2012, 08:19 AM
  2. Cant run in fresh windows 7 install
    By gumby_ in forum OpenMobile
    Replies: 5
    Last Post: 04-27-2012, 05:54 AM
  3. Fresh Install of OS and RR - Problems
    By kbreeden in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 04-25-2010, 12:31 PM
  4. Fresh Install on New PC, Rebooting
    By phc in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 12-23-2007, 09:33 AM
  5. fresh xp home sp2 install- no onboard usb?
    By e39dream in forum Newbie
    Replies: 7
    Last Post: 03-30-2006, 12:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •