Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 26

Thread: RR 03/01/2014 Release

  1. #11
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,255
    its just that when I build RR on the windows 8.1 machine, the transparency issue show up, but not on the windows 8.1 machine
    on OLDER OS
    if I go and build same RR on a windows 7 machine, there is not transparency issues, yet both are running the SAME FLASH
    I cant figure it out...
    its a real pita!
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  2. #12
    Variable Bitrate GF-ler's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    germany
    Posts
    342
    A simple Question about the Logo.

    Normaly the Logo is a Image, for what you need a flash player ?
    AND it must be an .png File, otherwise its not transparent.

    I tried with XP, Win 8.1 and Win7,
    in all installs the logos and all flash player(13.0.0.206) files working perfect.
    Last edited by GF-ler; 05-04-2014 at 04:48 AM.

  3. #13
    Low Bitrate Cycfari's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    N1 22.921 E103 54.207
    Posts
    87
    Quote Originally Posted by mitchjs View Post
    its just that when I build RR on the windows 8.1 machine, the transparency issue show up, but not on the windows 8.1 machine
    on OLDER OS
    if I go and build same RR on a windows 7 machine, there is not transparency issues, yet both are running the SAME FLASH
    I cant figure it out...
    its a real pita!
    I just setup my new carpc last week. With the latest RR + Flash 13, on my WIN7 built. All flash files transparency don't work anymore.

    When I re-install RR ver Aug 2013 + Flash 11.3 it works well. Just to share my findings.

    Mitchjs, how can I activate my RR offline? The online activator don't wok anymore.
    Intel D945GCLF2, Lilliput 629GL-70NP, GTop MTK GPS, Road Runner, DFX4, Winamp 5.13+Console+VST->HotAudio DAC->NXS 400.4 + NXS400.2 DSP Amplifiers + DSP Software Processing->Dynaudio 340 3 Way Active

  4. #14
    Low Bitrate Cycfari's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    N1 22.921 E103 54.207
    Posts
    87
    Quote Originally Posted by mitchjs View Post
    its just that when I build RR on the windows 8.1 machine, the transparency issue show up, but not on the windows 8.1 machine
    on OLDER OS
    if I go and build same RR on a windows 7 machine, there is not transparency issues, yet both are running the SAME FLASH
    I cant figure it out...
    its a real pita!
    I just setup my new carpc last week. With the latest RR + Flash 13, on my WIN7 built. All flash files transparency don't work anymore.

    When I re-install RR ver Aug 2013 + Flash 11.3 it works well. Just to share my findings.

    Mitchjs, how can I activate my RR offline? The online activator don't wok anymore.
    Intel D945GCLF2, Lilliput 629GL-70NP, GTop MTK GPS, Road Runner, DFX4, Winamp 5.13+Console+VST->HotAudio DAC->NXS 400.4 + NXS400.2 DSP Amplifiers + DSP Software Processing->Dynaudio 340 3 Way Active

  5. #15
    Newbie
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Rio de Janeiro, Brasil
    Posts
    18
    I converted the logo to .png using photoshop and transparency, but still the same, doesn't work.. can anyone send me the link to download riderunner january version? thanks!

  6. #16
    Newbie
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Rio de Janeiro, Brasil
    Posts
    18
    Now is solved, i disable the logo, then i put the logo (embedd) it in the background image with photoshop, the problem still there, but for me now looks all ok

    Name:  001.jpg
Views: 56
Size:  63.4 KB

    The offline riderunner activator doesn't work, says connection timed out when i try to get the registration code with RRreg. Any tips on this?

  7. #17
    Variable Bitrate GF-ler's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    germany
    Posts
    342

    Flash Fault

    Sorry guys for my last Post about RRworking well

    I used the RRversion of january.
    Now i make a install with the RRVersion of march and the Logo is working correct....if its a .png file

    BUT the flash is brocken.

    because the RRJanuary version is working well but the RRMarch Version leaves the transparency
    it couldnīt be a problem of Flash. same version of flash in both RR versions

    i will try to start dropbox, otherwise give me your emailadress in a PM and i will send it.
    Attached Images Attached Images   
    Last edited by GF-ler; 05-04-2014 at 07:08 AM.

  8. #18
    Maximum Bitrate RAWPWR's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    618
    Same here.

    No logo transparency with XP, but ok with 8.1

    All up to date with Flash and RR, .....updated on both machines.

  9. #19
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,255
    its flash, trust me....

    it has something to do with the version of flash
    its not the same flash code, on xp as it is on windows 8.1
    you would think it was, but clearly its not

    I have not many ANY changes(related to flash)) in RR for years
    its just where I build it... the rr on my FTP is built on windows 7
    the posted one is built on windows 8.1
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  10. #20
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,255
    I just build a 5/1/2014 RR
    no code changes

    I built it in 2 places, windows 8.1 x64 flash 13
    and windows 7 x86 flash 13
    one would think they identical... (as they should be)
    but they run differently

    anyway... installer updated with the windows 7 x86 build
    should get to NISU soon
    on my ftp now
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Can-am 2014
    By SNOtwistR in forum MP3Car Gatherings
    Replies: 40
    Last Post: 07-24-2014, 09:40 AM
  2. M4 in 2014
    By Charlie87 in forum M4-ATX
    Replies: 7
    Last Post: 02-27-2014, 05:37 PM
  3. RR 01/01/2014 Release
    By mitchjs in forum Road Runner
    Replies: 13
    Last Post: 02-21-2014, 12:07 AM
  4. Need some help on 2014 and 4034
    By peter3 in forum LCD/Display
    Replies: 9
    Last Post: 08-10-2001, 08:22 AM
  5. LCD 2014 ?s
    By Frickn in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 09-09-2000, 07:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •