Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: RR 03/01/2014 Release

  1. #1
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,247

    RR 03/01/2014 Release

    Damm its cold out!

    Download HERE


    just 2 little issues...


    HISTORY:
    Code:
    LEGEND:
    - = Removed
    + = Added
    * = Changed
    ! = Major code change
    # = Bug fix
    ^ = Note
    
    
    
    2/14/2014
    ------------------------------------------------------------------------
    # Fixed "ONDLPOSCHANGE" Event, took different approach to generate this event
    # Fixed other indicators to use literals "True" and "False" so they arn't local affected
    Last edited by mitchjs; 05-05-2014 at 01:30 PM.
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  2. #2
    Maximum Bitrate RAWPWR's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    611
    Thanks Mitch.

  3. #3
    Raw Wave pierrotm777's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bordeaux, France
    Posts
    2,839
    Houpy , a new version :-) Thanks .

  4. #4
    FLAC PhilG's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    974
    Much Appreciated Mitch!
    My 2007 Ford F350 Work Log located HERE

  5. #5
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,788
    Thanks, Mitch.

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Rio de Janeiro, Brasil
    Posts
    18
    Hi Mitch i updated to new RideRunner now my main logo that is a mercedes logo that has transparency on the cornres show as white the corners, the transparent thing doesnt work anymore, i will try to upload a photo.. any ideas? thanks! I have XP, latest riderunner, an latest flash (13).

    Name:  001.jpg
Views: 129
Size:  65.3 KB

  7. #7
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,247
    this is a flash issue, and I really cant figure it out...
    if I build rr with flash 13 on my win 8.1 machine, that's what u get
    if I build rr with flash 13 on a virtual win 7 machine, seems ok
    the thing is it shouldn't matter, as flash is loaded outside of RR

    its puzzling... but for sure a FLASH issue
    I have a RR built on my virtual win7 machine, if you want it pm me
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  8. #8
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,247
    which brings up a question, what is you're OS?
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Rio de Janeiro, Brasil
    Posts
    18
    i use win xp! can you send me the version of january of ride runner, all was ok with that version? also, i can't register ride runner, when i try to send the hdd serial it says time out, seems that the registration is not working.

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Rio de Janeiro, Brasil
    Posts
    18
    i thought it could be a problem with flash too, my previous version was from january and all worked just fine, so now after the update and problem i updated the flash to latest and all still the same. I could just disable the logo, but looks so damn nice the logo in the center when it shows as is supossed..

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Can-am 2014
    By SNOtwistR in forum MP3Car Gatherings
    Replies: 40
    Last Post: Yesterday, 09:40 AM
  2. M4 in 2014
    By Charlie87 in forum M4-ATX
    Replies: 7
    Last Post: 02-27-2014, 05:37 PM
  3. RR 01/01/2014 Release
    By mitchjs in forum Road Runner
    Replies: 13
    Last Post: 02-21-2014, 12:07 AM
  4. Need some help on 2014 and 4034
    By peter3 in forum LCD/Display
    Replies: 9
    Last Post: 08-10-2001, 08:22 AM
  5. LCD 2014 ?s
    By Frickn in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 09-09-2000, 07:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •