Page 17 of 19 FirstFirst ... 78910111213141516171819 LastLast
Results 161 to 170 of 188

Thread: Like Media Car -- Wish you had the source ? Check this out...

  1. #161
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    221
    Quote Originally Posted by more mods
    I get the same error and guino has been trying to help me resolve it.
    aah...wonderful, looking forward to the result =)

  2. #162
    FLAC mauri's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,041
    Guiono post:
    I'm looking at that.. changed it a bit already... not so sure what you meant though... this is how it's supposed to work:

    Push Play on same song selected on playlist=pause
    push play again after pausing=continue playing

    push play on different song selection=play selected song

    if that doesn't work for you let me know.
    [/QUOTE]
    Solved

    Quote Originally Posted by guino
    Have you by any chance tried to Mute (or zero the volume) of all the recording sources on your sound card ?? I really dont mess with any volume at all until the user clicks on a slider... this is really weird, but I can research on it more..
    No, its impossible to change the problem whit echo.
    When i click in the sliders of the mixer,in old Mediacar attive/disactive the line Wave,CD, etc , whit RMC when click in some slider doesn't happen anything.

    The launch " DIVX" in the main menu of RMC its load correctly, but error ( see the screenshot).
    The file " videos" (put in the folder) ???

    Mauri
    Attached Images Attached Images  

  3. #163
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    No, its impossible to change the problem whit echo.
    When i click in the sliders of the mixer,in old Mediacar attive/disactive the line Wave,CD, etc , whit RMC when click in some slider doesn't happen anything.

    The launch " DIVX" in the main menu of RMC its load correctly, but error ( see the screenshot).
    The file " videos" (put in the folder) ???

    Mauri
    I did not mean for you to use the Mute Functions on RMC Mixer, I meant to open windows mixer and go into recording properties, then Mute or Zero volume of all sources WHILE RMC is running.

    I am researching on the DIVX issue, I trully believe this is a MPC plugin error message (that can probably be disabled). I would recommand trying to set your videopath to a TEST location with MPEG ONLY files to see if that happens as well, or if it still happens.

  4. #164
    FLAC mauri's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,041
    If i open " Volume Control " of Windows (with RMC running and a file. mp3 in listening) and deselect the control of the volume (see screenshot) the audio extinguishes him, the same thing if I put the whole slider to zero.

    If i open the section " Property of recording" of Windows (RMC running in tha same mode) and I put all the slider to zero, the volume he doesn't extinguish.

    Have I understood the test to do badly perhaps?

    However even if I close RMC or any other thing, ALL the sounds of my PC with a strong echo !

    Thanks

    Mauri
    Attached Images Attached Images  

  5. #165
    Variable Bitrate
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    232
    My Problem was not having the fonts copied over on the Carputer. Sorry for the problem.

    Would you like me to make up an Install with all these pieces with Installshield 9? This might make it easier for newbies, that aren't sure where the parts should go.

    PM me if you want me to help with this.

    Thanks,
    Bryan
    2000 Yukon Denali
    Shuttle SN65G2
    Cel-D 2.4 GHZ 533mhz FSB
    1GB PC800 Mem
    Radeon9200 PRO
    Seagate 120GB
    ATI Remote
    RF Mini Kb w/Trk Ball
    7" Lilliput Touch Screen Monitor
    USB 2.0 Hub
    Rikaline GPS-6010
    PN11 802.11b Wireless
    XP Pro
    750W Inverter

  6. #166
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,585
    Quote Originally Posted by guino
    I did not mean for you to use the Mute Functions on RMC Mixer, I meant to open windows mixer and go into recording properties, then Mute or Zero volume of all sources WHILE RMC is running.

    I am researching on the DIVX issue, I trully believe this is a MPC plugin error message (that can probably be disabled). I would recommand trying to set your videopath to a TEST location with MPEG ONLY files to see if that happens as well, or if it still happens.

    I get the same error with MPC that mauri does

  7. #167
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    62
    I get that error if there are no videos selected. If I picked a video (well, it does not matter what I pick .. it plays the first one anyway) .. it will start playing that video when I click the video button even after closing and restarting RR.

    You can see that it is saving the last thing played in the mplayerc.ini file.
    Lexus SC300:
    Shuttle SB65G2/P4 2.4GHz/512 Meg RAM/120G Drive/Dynamix 706 TS/M4-ATX PSU/Rikaline 6010 GPS/RR/iGuidance 4

    Corvette:
    VIA EPIA SP-13000/512Meg RAM/250G drive/M1-ATX PSU/Xenarc 7" TS/BU-353 GPS/RR/iGuidance 4

  8. #168
    Variable Bitrate drait's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NorCal
    Posts
    247
    Quote Originally Posted by guino
    The Big Plus adds folder items recursively, the +1 adds the currently selected folder ONLY. I've added the Clear List option, but have to check on the Check mark adition.. the >] goes into the subfolder dude, much like double clicking it or hitting "browse"...
    Ahh, thanks for the explanation. The ->] doesn't do anything when you're at the bottom-most level of a directory That's why I asked.

  9. #169
    FLAC mauri's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,041
    Quote Originally Posted by bry21317
    My Problem was not having the fonts copied over on the Carputer. Sorry for the problem.

    Would you like me to make up an Install with all these pieces with Installshield 9? This might make it easier for newbies, that aren't sure where the parts should go.

    PM me if you want me to help with this.

    Thanks,
    Bryan
    Which and the font that you don't have?
    Use the skin Brushed metal ?

    If you use that the font and' " Lcd Display Grid"

    If you want make to know me that I send you him in e-mail (communicate me your personal e-mail in PM)

    Mauri

  10. #170
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by 0l33l
    Ok. I found the window. But I can't get the "0x4A" to work properly. Can't you just do "WM_USER + 500"?
    Sure, I'll change it and also, I'm planning to add a variation of the Sendmessage parameters that should actually be simpler to use...

    EDIT: Man, VB is not takina a liking to WM_USER+XXX message numbers.. it just receives the message, but wParam and lParam are completely changed from what I send.. anyway, I know you can use the current WM_COPYDATA message (it's a standard message), I even found some code for you:

    // Sender: Send data

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    aCopyData: TCopyDataStruct;
    hTargetWnd: HWND;
    begin
    with aCopyData do
    begin
    dwData := 0;
    cbData := StrLen(PChar(Edit1.Text)) + 1;
    lpData := PChar(Edit1.Text)
    end;
    // Search window by the window title
    hTargetWnd := FindWindowEx(0, 0, nil, PChar('RoadRunner'));
    if hTargetWnd <> 0 then
    SendMessage(hTargetWnd, WM_COPYDATA, Longint(Handle), Longint(@aCopyData))
    else
    ShowMessage('No Recipient found!');
    end;

    // Recipient - Receive data

    type
    TForm1 = class(TForm)
    private
    { Private declarations }
    procedure WMCopyData(var Msg: TWMCopyData); message WM_COPYDATA;
    public
    { Public declarations }
    end;

    procedure TForm1.WMCopyData(var Msg: TWMCopyData);
    var
    sText: array[0..99] of Char;
    begin
    // generate text from parameter
    StrLCopy(sText, Msg.CopyDataStruct.lpData, Msg.CopyDataStruct.cbData);
    // write received text
    label1.Caption := sText;
    end;

Similar Threads

  1. Media car radio question?
    By shak in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-25-2004, 12:13 AM
  2. Media Car help
    By CJ8501 in forum Newbie
    Replies: 3
    Last Post: 09-12-2004, 05:52 PM
  3. Media Car not responding... Lilliput problem?
    By carpcnoobie in forum MediaCar
    Replies: 3
    Last Post: 09-01-2004, 01:38 PM
  4. searching for songs on media car
    By yunusyu in forum MediaCar
    Replies: 4
    Last Post: 06-17-2004, 03:58 AM
  5. launching media car
    By streetknight in forum MediaCar
    Replies: 2
    Last Post: 01-17-2004, 05:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •