Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Problem embedding Map Monkey

  1. #1
    Variable Bitrate ildena's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Italy
    Posts
    303

    Exclamation Problem embedding Map Monkey

    I opened an identic thread in Map Monkey section.
    After launching Map Monkey embedded the view window (the one where you choose 2D, 3D ecc) disappears. Instead of it appears the little square of fig 1 that remains also after closing RR. The problem is that if I don't change skin and restart Map Monkey the view window doesn't work either in stand alone mode. What's the matter?
    Attached Images Attached Images   
    See my car and donate for spinning logos at www.ildena.it/carpc

  2. #2
    FLAC mauri's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,046
    Two problem( tested in my carPC).

    1-If you played one MP3 files,not stopped this and exit to RR,after raising the RR, the preview song played,without having launch the Music option.

    2-I have setting the time for HH:MM:SS.
    Have seen that the figures flash enough, I am not fixed.
    OK the date.

    Mauri

  3. #3
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by ildena
    I opened an identic thread in Map Monkey section.
    After launching Map Monkey embedded the view window (the one where you choose 2D, 3D ecc) disappears. Instead of it appears the little square of fig 1 that remains also after closing RR. The problem is that if I don't change skin and restart Map Monkey the view window doesn't work either in stand alone mode. What's the matter?
    Have you tried a different skin ? it sounds to me like that'd happen even with running MapMpnkey by itself ??

    Let me know..

  4. #4
    Variable Bitrate ildena's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Italy
    Posts
    303
    Quote Originally Posted by ildena
    I opened an identic thread in Map Monkey section.
    After launching Map Monkey embedded the view window (the one where you choose 2D, 3D ecc) disappears. Instead of it appears the little square of fig 1 that remains also after closing RR. The problem is that if I don't change skin and restart Map Monkey the view window doesn't work either in stand alone mode. What's the matter?
    Fixed whit this
    Quote Originally Posted by Ninja Monkey
    Try re-downloading this and then setting the search string to:

    Map Monkey -*
    See my car and donate for spinning logos at www.ildena.it/carpc

  5. #5
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by mauri
    Two problem( tested in my carPC).

    1-If you played one MP3 files,not stopped this and exit to RR,after raising the RR, the preview song played,without having launch the Music option.

    2-I have setting the time for HH:MM:SS.
    Have seen that the figures flash enough, I am not fixed.
    OK the date.

    Mauri
    1-The resume function has "changed" to simulate a headunit device, so when starting RR or Returning from Hibernation if a song was being played, it will "resume". This was at first made to simulate MediaCar, now it is meant to simulate a HeadUnit -- Makes more sense.

    2-You mean the images are "flashing" ? The time information is being updated every second, plus there's more stuff on the screen that needs to update too.. you can change to simply HH:MM or tell me which skin and screen that you have most problems with flashing images. The White BrushMetal skin has a big issue with the definition of it's buttons that causes them to "flash".

  6. #6
    Variable Bitrate ildena's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Italy
    Posts
    303
    Quote Originally Posted by guino
    Have you tried a different skin ? it sounds to me like that'd happen even with running MapMpnkey by itself ??

    Let me know..
    It was skin independent...
    Before running MM embedded it worked... after the first time it don't worked in both embedded and stand alone mode untill you don't switch to another skin... twice to reuse the original skin...
    See my car and donate for spinning logos at www.ildena.it/carpc

  7. #7
    FLAC mauri's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,046
    Quote Originally Posted by guino
    1-The resume function has "changed" to simulate a headunit device, so when starting RR or Returning from Hibernation if a song was being played, it will "resume". This was at first made to simulate MediaCar, now it is meant to simulate a HeadUnit -- Makes more sense.

    >OK, its normal.

    2-You mean the images are "flashing" ? The time information is being updated every second, plus there's more stuff on the screen that needs to update too.. you can change to simply HH:MM or tell me which skin and screen that you have most problems with flashing images. The White BrushMetal skin has a big issue with the definition of it's buttons that causes them to "flash".
    I use my personal skin, adapted for RR.
    Work perfectly,but in my home PC testing, the image of time is displayed correctly, in my carPC every secon the normal update it and very visible, it seems that the figures flash, even if i put HH:MM but however not and a great problem, the rest seems all ok (I have begun to make the tests in my CarPC)

    Mauri

  8. #8
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by mauri
    I use my personal skin, adapted for RR.
    Work perfectly,but in my home PC testing, the image of time is displayed correctly, in my carPC every secon the normal update it and very visible, it seems that the figures flash, even if i put HH:MM but however not and a great problem, the rest seems all ok (I have begun to make the tests in my CarPC)

    Mauri
    What kind of system you got in your car ? Video Carc, CPU etc ? I definitely want to be sure the screen doesn't "flicker" all the time.. I may try to prevent if from happening at all later with some fancy api work.. right now, the labels only should update IF they've changed, else they should not updade/flicker..

  9. #9
    FLAC mauri's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,046
    Quote Originally Posted by guino
    What kind of system you got in your car ? Video Carc, CPU etc ? I definitely want to be sure the screen doesn't "flicker" all the time.. I may try to prevent if from happening at all later with some fancy api work.. right now, the labels only should update IF they've changed, else they should not updade/flicker..
    Epia V8000,PW60A,GPS,HD 2,5",ITPS....another electronic my personal hardware...

    However and a little problem ..... is seen only if you look fixed on the numbers of the time

    Mauri

  10. #10
    Constant Bitrate Partybuster's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Amsterdam
    Posts
    172
    I must be doing something wrong once again because when MM is loaded within RR the tskbar at the bottom appears above MM and covers 80% of the MM-buttons. I tried different window names but no success. Any help is apreciated.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Lilliput TouchKit problem solved!
    By AAVfReaK in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 09:29 AM
  2. A little problem with my car... Maybe...
    By BoyNextDoor in forum Power Supplies
    Replies: 30
    Last Post: 11-13-2004, 09:58 PM
  3. MedicaCar Volume Problem -- Need Help
    By BrUTaL in forum MediaCar
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2004, 09:27 PM
  4. Media Car not responding... Lilliput problem?
    By carpcnoobie in forum MediaCar
    Replies: 3
    Last Post: 09-01-2004, 02:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •