Results 1 to 9 of 9

Thread: Video Codec

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2004
    Location
    Munich/Germany
    Posts
    98

    Video Codec

    How can I add video codec to support avi/Divx etc.?

  2. #2

  3. #3
    Maximum Bitrate bertybassett's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Gloucester (UK)
    Posts
    600
    search google for k-lite codec. there is a completly free verison. this is every codecs you will ever need.

  4. #4
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2004
    Location
    Munich/Germany
    Posts
    98
    thx!

  5. #5
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2004
    Location
    Munich/Germany
    Posts
    98
    I have all the codecs and I can play the movies with any player but can't with RoadRuner. I have audio but the scree is black
    Any idea?

  6. #6
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by xequtor
    I have all the codecs and I can play the movies with any player but can't with RoadRuner. I have audio but the scree is black
    Any idea?
    Can you play it normally with Media Player Classic ? it may be some video rendering option there.. try running Media Player Classic (mplayerc.exe) manually (out of RR) and see if the movie plays.. if so, there might be something wrong with RR in your machine...

  7. #7
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2004
    Location
    Munich/Germany
    Posts
    98
    Yes I can play with Media Player Classic.

  8. #8
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by xequtor
    Yes I can play with Media Player Classic.
    Interesting.. have you tried to press the "Vis" or "ZOOM" button on the video player ? I have had issues with video not showing only when there were other windows on top of it.. please make sure to download the MPC.INI file with the binary package and try and delete the mplayerc.ini file in media player's path.

    If you have a mouse handy, try right-clicking in the Black screen to see if the menu comes up.. if not, MPC is behind the backpanel for some reason.

    Let me know,
    Guino.

  9. #9
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2004
    Location
    Munich/Germany
    Posts
    98
    OK i fund the problem, it was the "Media Player Classic Path", i dont think i did change the Path. Well it works now. Thx.

Similar Threads

  1. No auto resume music and video?
    By organasised in forum Road Runner
    Replies: 3
    Last Post: 02-10-2005, 09:55 PM
  2. Accelerating video?
    By RoyN in forum Software & Software Development
    Replies: 7
    Last Post: 11-11-2004, 08:19 AM
  3. Custom Video Switching Device
    By mbkowns in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-14-2004, 12:10 AM
  4. Media Car video player
    By MatrixPC in forum MediaCar
    Replies: 2
    Last Post: 03-22-2004, 12:33 PM
  5. Weird problems with video and ME 2.1
    By Rireal in forum Media Engine
    Replies: 4
    Last Post: 02-20-2004, 06:33 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •