Page 2 of 13 FirstFirst 123456789101112 ... LastLast
Results 11 to 20 of 124

Thread: RR 2-20-05 ... Bug Fixes ...

  1. #11
    Constant Bitrate vortex's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    London, UK
    Posts
    204
    This version still seems to load gama control when internal gamma is selected.

    First time i press gamma button it's ok go bacxk to day then night and it turns into a redish colour.

    Is it possible to select or create different aspect ratios for the video as i have a 16:9 screen but run at 800x600 so i don't want movies to be chopped on at the sides only the top and bottom.

    Anyone know how to edit the rate of the spining car logos as i want it to spin slower.

    This version feels more stable and responsive than the last one keey up the good work

  2. #12
    Constant Bitrate holistic's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Denmark
    Posts
    191
    new bug....
    since 20-02 update the text screws up and become's arial even when not supposed to
    not everywhere but in some places

    see attached screenshot
    Attached Images Attached Images  

  3. #13
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by Mr.Fabio
    Just downloaded and tryed at home. Only one problem found on this release. The font size results to be too big. Some texts overheads others... Why?
    Quote Originally Posted by holistic
    new bug....
    since 20-02 update the text screws up and become's arial even when not supposed to not everywhere but in some places
    You probably have "weird" or "different" regional settings that the "Arial Narrow" font does not support. So with the introduction of internationalization, the system (windows) "selects" which font will actually be able to display your characters..

    If you wish to display your "foreign" characters correctly, you should adjust your Skin to allow enough space for them to display with the system font.

    OR, you can go in Control Panel under Regional Settings and select the "Standards and Format" language into "English (United States)" and run RR again. you'll see all fonts in the correct size but will get weird characters when trying to display your foreign fonts (if any).

    I may add a setting to select the Current Font Set (to prevent wrong size fonts from displaying).
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  4. #14
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by ATXaccord05
    one request I do have is a search function through your Mp3's. I have more than 20GB of songs on my computer, and if I could be driving and through navivoice start a search for a file name, and find the song, and play it, I would love that.
    This will Come soon enough..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  5. #15
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by mauri
    If i launch the audio player and press the direct button of run GPS (MM) work ok , but if press the X button to eixt with MM , several bug of MM , error, and if i close RR and reopen , launch directly to main menu MM , its displayed wery strange,dont visualize the button add to RR , and MM don't work correctly.If i close RR when the EXIT button and MM running, RR closed ok , but MM its open hide.

    Mauri
    The problem is, MM can only run one copy of itself.. if you were for instance running it in RR (old version), then you updated it, and re-run RR, you'd probably get that.. Please restart your machine and re-test it.. if anything, please make sure you have 2-20 version (by re-downloading it).

    This is what this version does: First time going into GPS will run MM no matter what (so if you have it open already it will cause errors).
    Then after that, if you leave RR, MM will close. If you use the Close button in RR, MM will close and re-entering the GPS screen will re-load MM. I have even added code to close the GPS screen when using the "EXIT" button in MM, but apperantely this works only on some machines (I assume it's a bug with MM's SDK).

    In any case, as long as MM is not running before you run RR, it should work.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  6. #16
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by vortex
    This version still seems to load gama control when internal gamma is selected.

    First time i press gamma button it's ok go bacxk to day then night and it turns into a redish colour.

    Is it possible to select or create different aspect ratios for the video as i have a 16:9 screen but run at 800x600 so i don't want movies to be chopped on at the sides only the top and bottom.

    Anyone know how to edit the rate of the spining car logos as i want it to spin slower.

    This version feels more stable and responsive than the last one keey up the good work
    The redish problem has been fixed in 2-20, along with the gammacontrol loading problem.. if you're getting that, you probably don't have 2-20 OR you have the Redish Gamma (and GammaControl) from running the buggy RR previously.. I'd suggest to restart your machine nad make sure you have 2-20. The redish Gamma should NOT happen Unless your Gamma settings (on your skin's General.ini file) are set to a redish gamma.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  7. #17
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by chuckster
    Wahooo. The video_ts is working. I will have to move all my JPG files up one folder though :-( but it is doable.

    I'm having some serious issue with video playback all together though (not with just this release). When I select the video button I see the player start up screen and I struggle to get the control panel at the bottom to show up. When I get the panel to show up I then select a movie. The movie will start but I can't see it, I can hear the sound but I still see the video player start up screen.. When I finally manage to escape out of RR the video is now visible. It's like it does not get focus until I leave RR.

    Any idea?

    Thanks,
    Chuck
    Do you have any videos at all on your "Videopath" folder ? I'd suggest to put one ther at least, then delete your videos.m3u file and re-run. Select whatever videos to play and see if it works. After that, you can delete/move your video file(s) from the videopath folder. It will start using your last playlist from then on..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  8. #18
    Variable Bitrate Mr.Fabio's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Italy
    Posts
    261
    Quote Originally Posted by aguila
    well thanks, loos nice but on the version shown above you have the ETA on the bottom of the screen and the one I downloaded has it at the top. Is it a different version?
    No, is the same version. In the screenshot you seen, i'm using the latest update of Brushed Metal Skin (downloadable from the guino's web site), and i've disabled the upper bar of MapMonkey (pressing the "i" button).
    Nothing out standard
    Fabio

    _______________________
    Travla C134
    Jetway J7F2WE 1Gb DDR2 - HD SATA 3.5" 80Gb + HD 2.5" 40Gb - Lilliput 7" TS - Holux GR-213 - Bluetooth - Belkin 802.11g WiFi - Silabs Radio - HTC Leo

    RoadRunner - PC Navigator 7.1 - FreeFone

  9. #19
    Variable Bitrate aguila's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    the Netherlands
    Posts
    227
    Quote Originally Posted by Mr.Fabio
    No, is the same version. In the screenshot you seen, i'm using the latest update of Brushed Metal Skin (downloadable from the guino's web site), and i've disabled the upper bar of MapMonkey (pressing the "i" button).
    Nothing out standard
    but I clearly see the ETA in the lower bar in your screenshot?!? Is that in the Brushed metal skin than? How does this work, does it pick the data from MM?
    MII 6000; 256 MB; lilliput touchscreen; 40GB; bluetooth SE 68i; software still experimenting switched from mediacar to frodopayer, phonecontrol, destinator 3 (NM), and others.
    http://www.mp3car.com/vbulletin/show-off-your-project/31991-audi-tt.html

  10. #20
    Constant Bitrate holistic's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Denmark
    Posts
    191
    my region is set to english.... and so is the keyboard...
    i just checked with all other version's of RR
    it's a new thing that started in the 20-02 version

    all fonts is set to a font called "SF Chaerilidae" and it displays fine in all
    other RR version's

    so the prob must be in the new RR Internationalization system
    not on my system

    besides "SF Chaerilidae" only displays std. english signs and letters so there should be no problem at all

Similar Threads

  1. Bug Tracking (sorry long but please read)
    By liquid_smoke in forum Software & Software Development
    Replies: 23
    Last Post: 04-22-2005, 03:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •