Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 34

Thread: How to get VIS to show...

  1. #21
    Maximum Bitrate ddogg_777's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    HOT Arizona
    Posts
    834
    Quote Originally Posted by Chita79
    yeah... im not expecting much with my VIA cpu, there is a trade off for low power/lower heat cpu's!
    I love my Pentium M Dothan. Most of the time the cpu fan doesn't even come on (speed step tech rocks!). I think its heat output is 21.5W at full load, which it rarely sees. I must admit though, you pay for what you get, in the end I am happy.

  2. #22
    Maximum Bitrate Chita79's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    723
    damn!!! i havent seen anyone use a desktop Pentium M yet in their carpc! can u give me the specs? what motherboard are you using? i might switch over to that. (oh ya... price as well)

    I see your from Arizona... have you had any heat issues yet? thanks
    '05 Acura TL w/ Navi & Bluetooth, JL Audio Cleansweep, JL Audio XR650 CSI, JL Audio XR650 CXI, JL Audio 300/4 Speaker Amp, Eclipse SW6123.4 12" Sub, JL Audio 250/1 Sub Amp, Optima D35 YellowTop Battery http://www.cardomain.com/ride/2184473/1

  3. #23
    Maximum Bitrate wizz's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Leicestershire UK
    Posts
    652

    Track Name ?

    Anybody know why, when I use the same VIS and settings on my desktop and my carpc (EPIA M10K) . The track title shows on my desktop for a time, but not on the carpc at all

    Wizz
    Car : Ford Focus Zetec S 1800cc
    Carpc :Galaxy GT-P1000 Original 7in Tab
    Mounted in "On Dash" Custom Install

  4. #24
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by Erwin
    1) I use the Milkdrop vis
    2) choosed it in the option menu of RR
    3) visuname =!Winamp Gen! AVS (I don't know what this means)
    4) V5.05
    5) I use the default Winamp modern skin
    Ok, you're using MilkDrop... now why haven't set Milkdrop in RRConfig as I TOLD YOU before ? the visuname setting tells me that you have AVS selected.

    Also, the way to select the plugin in winamp is not in RRConfig, you open winamp OUTSIDE RR, right click on the scope area and click on select plugin, then choose the one you want. it MUST match up with the option you choose in RRConfig.

    Regardless of that, you MUST use a classic winamp skin or it wont work.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  5. #25
    Maximum Bitrate ddogg_777's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    HOT Arizona
    Posts
    834
    I got this one Guino... ahem...

    In regards to my board, it's an AOPEN motherboard (I love their stuff!). I previously had a M10k, a Commell Lv671 (pci card heating issues), and now this Aopen 855. I can't believe how fast and cool this thing runs!

  6. #26
    Maximum Bitrate Chita79's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    723
    ddogg, what processor exactly (Ghz)? and what model motherboard do u use? thanks
    '05 Acura TL w/ Navi & Bluetooth, JL Audio Cleansweep, JL Audio XR650 CSI, JL Audio XR650 CXI, JL Audio 300/4 Speaker Amp, Eclipse SW6123.4 12" Sub, JL Audio 250/1 Sub Amp, Optima D35 YellowTop Battery http://www.cardomain.com/ride/2184473/1

  7. #27
    Maximum Bitrate ddogg_777's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    HOT Arizona
    Posts
    834
    I have the Dothan 745 (1.8ghz) and the Aopen i855GMEm-LFS.

  8. #28
    Variable Bitrate Erwin's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    301
    Quote Originally Posted by guino
    Ok, you're using MilkDrop... now why haven't set Milkdrop in RRConfig as I TOLD YOU before ? the visuname setting tells me that you have AVS selected.

    Also, the way to select the plugin in winamp is not in RRConfig, you open winamp OUTSIDE RR, right click on the scope area and click on select plugin, then choose the one you want. it MUST match up with the option you choose in RRConfig.

    Regardless of that, you MUST use a classic winamp skin or it wont work.

    Thank You very much, it works fine now. Only the full screen mode isn't working yet.

    I accidentally changed the visualisation plug-in to AVS window because I was experimenting to get the vis the way I wanted. I forgot to turn it back.

  9. #29
    Variable Bitrate Erwin's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    301
    How do I get rid of the 'winamp' frame that surround the vis?
    Attached Images Attached Images  

  10. #30
    Jesus Freak antimatter's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    California
    Posts
    4,545
    Quote Originally Posted by ddogg_777
    I have the Dothan 745 (1.8ghz) and the Aopen i855GMEm-LFS.
    damn bro thats like ~600 for just the motherboard and porcessor. What kind of power supply are you running?
    -Jesus- King of Kings Lord of Lords

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. RR fails to load / vis display glitch
    By RhinoT16S in forum RR Bug Tracker
    Replies: 23
    Last Post: 02-23-2005, 08:14 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 09-28-2004, 07:43 AM
  3. NDRA Drag & NOPI Show - St Louis, MO 7/24-7/25
    By NOPIMAN in forum MP3Car Gatherings
    Replies: 0
    Last Post: 06-16-2004, 11:46 PM
  4. NDRA Drag & NOPI Show - Bristol, TN 7/10-7/11
    By NOPIMAN in forum MP3Car Gatherings
    Replies: 0
    Last Post: 06-16-2004, 11:44 PM
  5. NDRA Drag & NOPI Show - Mechanicsville, MD 6/26-6/27
    By NOPIMAN in forum MP3Car Gatherings
    Replies: 0
    Last Post: 06-16-2004, 11:41 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •