Page 6 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 51 to 60 of 78

Thread: RR 03-02-05... Fixes only..

  1. #51
    Low Bitrate Clarre's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Hedemora/Dalarna/Sweden
    Posts
    77

    Angry

    About the sound problem in Map sonic. I've tested around a bit an managed that it's the mapstore.exe itself that cause the problem. When I start only the mapstore.exe it set the slider to the left channel. This is a annoying thing when I like to listen to the music when i*m driving.
    Via Epia M1000
    512MB RAM
    120MB IBM Hard drive
    Netgear MA111
    Lilliput 8" Touchscreen

    http://www.clarre.com/carcomputer.htm

  2. #52
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    68
    Quote Originally Posted by manung
    Hi Guino,
    I have inserted the line debugmode=true in RR.ini but it does not change null, same problem.
    Exists one solution?
    Thanks
    OK excuse but I had not understood.
    Here the log files.
    Thanks
    Attached Files Attached Files

  3. #53
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by manung
    OK excuse but I had not understood.
    Here the log files.
    Thanks
    Now are you using MPC or the built-in video player ? I'd suggest trying the other one to see (just run RRConfig and check/uncheck the built-in player option in the video section).

    Let me know...
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  4. #54
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by Clarre
    About the sound problem in Map sonic. I've tested around a bit an managed that it's the mapstore.exe itself that cause the problem. When I start only the mapstore.exe it set the slider to the left channel. This is a annoying thing when I like to listen to the music when i*m driving.
    I'll try to fix this... the question is: does it happen right at the very moment you launch it or does it take a few seconds after running it ? Depending on what's the case, I'd need to take a different action against it.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  5. #55
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    California
    Posts
    135
    guino, just curious, but what tuner did you order? I'm looking to add radio and maybe a tv tuner (i have a ton of tv tuner cards, but i dont have slots free so i need usb based if i add tv too). I want to add the same device you use so I know it's compatible.
    Kevin
    Audi A4 Carputer, 80% setup.

  6. #56
    Low Bitrate Clarre's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Hedemora/Dalarna/Sweden
    Posts
    77
    It seems to happen when I launch it.
    Via Epia M1000
    512MB RAM
    120MB IBM Hard drive
    Netgear MA111
    Lilliput 8" Touchscreen

    http://www.clarre.com/carcomputer.htm

  7. #57
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by kevlar
    guino, just curious, but what tuner did you order? I'm looking to add radio and maybe a tv tuner (i have a ton of tv tuner cards, but i dont have slots free so i need usb based if i add tv too). I want to add the same device you use so I know it's compatible.
    Radio tuner I got (as a donation) is a D-link DRU-100 -- Same as the one Mediacar supports. But RR *HAS* also support for Radiator which supports many FM tuner card/devices. You can most definitely get a usb TV card and a USB Radio, although if you choose poorly, then you might always get the sound of TV+Radio in wherever screen you're using (unless you make a mixer switch or you have multiple line-in inputs). I know that the D-Link can be turned OFF so that the sound would not mix up with the TV, but if your TV tuner doesn't shut off sound when not being used, you'd get the TV over the radio.. so really if you're intending to use BOTH you must fit one of a few possibilities:

    1-Radio and TV tuner shut off when not used
    2-Radio and TV are integrated in the same card/device (Hauppaugges do that -- Also available in USB)
    3-You have multiple sound card inputs (Line in etc). Depending on your sound card, a microphone input may also work as an extra input line.

    If you already have a few TV tuners, you might want to see if the sound stops comming from it when you're not using it. If not, then you should probably not use it along with the radio (unless you have multiple input lines).
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  8. #58
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by Clarre
    It seems to happen when I launch it.
    Ok, just as a guarantee, what is the window title/Gps name that you use to embbed mapsonic in RR ? (So I can add a detection for it to fix the sound).
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  9. #59
    Low Bitrate Clarre's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Hedemora/Dalarna/Sweden
    Posts
    77
    Map Monkey Path is D:\Program Files\ViaMichelin\MapSonic\MapStore.exe
    GPS Path is D:\Program Files\ViaMichelin\MapSonic\MapStore.exe
    GPS Window Name is Map Sonic
    GPS Mode External

    This is how I run it I'm not a programmer, so I don't know if I'm doing
    it wrong.
    Via Epia M1000
    512MB RAM
    120MB IBM Hard drive
    Netgear MA111
    Lilliput 8" Touchscreen

    http://www.clarre.com/carcomputer.htm

  10. #60
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    California
    Posts
    135
    guino, thanks for the thorough feedback regarding the TV/Radio combos. Does the DLink you have play both TV and FM alright, or do you have that mix issue?

    Which tv/fm usb combos do you know that don't have that issue?
    Kevin
    Audi A4 Carputer, 80% setup.

Page 6 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 97
    Last Post: 09-18-2006, 02:56 PM
  2. RR 2-27-05... LATE Release (Fixes)..
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 79
    Last Post: 03-02-2005, 01:27 PM
  3. RR 2-20-05 ... Bug Fixes ...
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 123
    Last Post: 03-01-2005, 02:27 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •