Page 4 of 21 FirstFirst 1234567891011121314 ... LastLast
Results 31 to 40 of 201

Thread: WANTED: Phoco BETA testers for RR...

  1. #31
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Germany
    Posts
    89
    hi @all
    please tell me what exactly is not working ...

  2. #32
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    Hi Hematec, Have you tested this version I put out ? It seems to me that for some reason no incomming data from Phoco is working/comming into RR. So it lets people send commands out but nothing comes in... I have taken a look at the code but without the hardware I coudn't find anything wrong with it... The skins do seem to be in order..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #33
    Constant Bitrate Partybuster's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Amsterdam
    Posts
    172
    well, when I go to misc - phone , RR starts phonecontrol up, so that works.

    but the connection with the phone isn't OK. I can dial a number but the rest doesn't work at all. No phone status, no phonebook reading, no saving of changes, reload button doesn't work, etc.

    the file AdressBook.xml isn't created, do I need to make one because I can't find one anywhere.

  4. #34
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by mauri
    Who of you that it tries the tests of Phoco, please face a list of the compatible jail cell, I beg me

    Mauri
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  5. #35
    Maximum Bitrate contaygious's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    The Yay Area (SF)
    Posts
    481
    yo am I doing something wrong it won't load up phoco for me.

    what am i supposed to do with the phoco.ini it looks fine to me.
    Peep MY TYTE WHIP yo! It's got too many ill mods to list!

  6. #36
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    664
    I'd be willing to test. I have a T637 and everything that PhoCo can do works with my phone.

    Dan

  7. #37
    Constant Bitrate Partybuster's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Amsterdam
    Posts
    172
    @contaygious

    you need to have the right path for phonecontrol in your ini file. Mine is for example:

    C:\Program Files\PhoneControl.NET\

    the AdressBook.xml should be created by RR I guess, but it doesn't happen.

    awaiting more info from guino and hematec to continue testing

  8. #38
    Maximum Bitrate contaygious's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    The Yay Area (SF)
    Posts
    481
    thanks, but mine looks like this and doesn't load phoco


    phocopath=C:\Program Files\PhoneControl.NET\
    Peep MY TYTE WHIP yo! It's got too many ill mods to list!

  9. #39
    Constant Bitrate Partybuster's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Amsterdam
    Posts
    172
    check your configuration file for phonecontrol and see if remote control is active (server)

    <RemoteControl>
    <Mode>Server</Mode>
    <IPPort>17015</IPPort>
    </RemoteControl>

  10. #40
    Maximum Bitrate contaygious's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    The Yay Area (SF)
    Posts
    481
    yup that's how mine looks too:

    <RemoteControl>
    <Mode>Server</Mode>
    <IPPort>17015</IPPort>
    </RemoteControl>
    Peep MY TYTE WHIP yo! It's got too many ill mods to list!

Similar Threads

  1. Looking for beta testers for new DC-DC PSU
    By MikeH in forum Power Supplies
    Replies: 22
    Last Post: 05-18-2004, 02:22 PM
  2. Beta testers: AiPC2
    By Seraph in forum Software & Software Development
    Replies: 35
    Last Post: 01-22-2004, 12:58 PM
  3. X-MP3Pad is out! I need beta testers!
    By PorscheMP3 in forum Software & Software Development
    Replies: 1
    Last Post: 07-15-2002, 02:33 PM
  4. Wanted: beta testerss for X-MP3Pad (formerly MP944)
    By PorscheMP3 in forum Software & Software Development
    Replies: 0
    Last Post: 05-07-2002, 11:58 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •