Results 1 to 7 of 7

Thread: Mappoint Stopped working

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    13

    Mappoint Stopped working

    So MapPoint was working perfectly this morning comming to work. I noticed that windows did an automatic update during my drive. I shutdown my computer before I walked inside. I came back at lunch and now when RR tries to load MapPoint it seems like it dosen't happen. I get a off-white screen with the status bar at the top execpt there is nothing at all displayed in the status bar. I can still press the status bar and get the menu to come up but it will not route anything and all the Font/Zoom buttons seem to not have any affect. I tried reinstalling RR, not MapPoint b/c the CD's are at home. MapPoint works fine on it's own. I have no idea what the windows update was about or what it did. Any ideas?

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    IT probably updated some M$ shared files and messed up the interface.. reinstalling mappoint might work because it is likely to re-register the propper files.. I've never seen anything like that before..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    13

    Crap reinstalled MapPoint and still is not working

    Anything else I can try? Is it possible that that windows update messed this up somehow?

  4. #4
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    You can try this:

    Mappoint not embedding

    Unsure if will help though -- did you uninstall mappoint prior to re-installing it ?
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    13
    Yeah, I uninstalled Mappoint first and reinstalled it and did that registry thing you linked me to. Is there anything in the settings I should check? I hadn't chaned anything to make it stop working....grrrrr

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    13
    Figured it out, I had forgotten to go back and delete the RR directory. I think something in the mappoint settings in RR must have gotten mess up. Thanks!

  7. #7
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    cool.. glad you worked it out..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

Similar Threads

  1. Touchscreen stopped working
    By craigyb in forum Input Devices
    Replies: 0
    Last Post: 04-07-2004, 05:51 PM
  2. CIMR-100 stopped working??
    By unrealer33 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 07-01-2003, 06:10 PM
  3. motorized screen stopped working :(
    By corsamel in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 11-26-2002, 11:52 AM
  4. Help!! My Dennis K setup has stopped working
    By Glyn in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 08-30-2002, 04:20 PM
  5. COM port stopped working... need help!
    By chris in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 02-17-2001, 12:39 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •