Results 1 to 5 of 5

Thread: Error with Gamma mode

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    10

    Error with Gamma mode

    Hi,
    I have an error while I'm trying to change the gamma Night/Day with a button in some skins (brushed, alpine..).
    RR returns "'0.92' is not a valid floating point value".
    It does the same in my own skin, the button has the command "GAMMA".
    What I'm doing wrong ?

  2. #2
    Variable Bitrate ildena's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Italy
    Posts
    303
    Quote Originally Posted by delkro
    Hi,
    I have an error while I'm trying to change the gamma Night/Day with a button in some skins (brushed, alpine..).
    RR returns "'0.92' is not a valid floating point value".
    It does the same in my own skin, the button has the command "GAMMA".
    What I'm doing wrong ?
    You are European?

    Try open general.ini file of the skin that give you problems and change 0.92 in 0,92 and to the same with the other values...
    See my car and donate for spinning logos at www.ildena.it/carpc

  3. #3
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Its your regional settings. You probably have .92 think it should be ,92

    Change all the "." to ",".

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    10
    Ok ! Thanks !
    The problem was in the \RoadRunner\Gamma\Gammacontrol.ini
    0.92, instead of 0,92 (I'm in France)

  5. #5
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by delkro
    Ok ! Thanks !
    The problem was in the \RoadRunner\Gamma\Gammacontrol.ini
    0.92, instead of 0,92 (I'm in France)
    Yeh... I hope that probelm will be gone when I switch to XML.

Similar Threads

  1. Quest for 800x480
    By ptk in forum LCD/Display
    Replies: 451
    Last Post: 01-04-2010, 10:42 AM
  2. Night skin AND Gamma
    By cdevelasco in forum Road Runner
    Replies: 14
    Last Post: 05-16-2005, 12:36 PM
  3. gamma problem after hibernation
    By djkriz in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 09-22-2004, 10:19 AM
  4. BASIC Stamp question
    By Banderon in forum General Hardware Discussion
    Replies: 18
    Last Post: 05-07-2004, 08:33 AM
  5. More info on 800x480 mode for Xenarc...
    By InFix in forum LCD/Display
    Replies: 8
    Last Post: 08-27-2002, 08:54 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •