Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem: Master Volume at 100% at startup

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    3

    Problem: Master Volume at 100% at startup

    I have a problem.. When i turn on my Carputer the master volume of RR is always at 100%. In both cases ( Hibernate by windows or hibernate by RR Exit-Menu at 10 - 20 ... % volume ) when restore the volume is 100 %. Note that Winamp and other volume settings are correct.
    What can i do ?
    very thanks at all !
    Bye

  2. #2
    Maximum Bitrate DjBac's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    GREECE/Athens
    Posts
    702
    Since it is after hibernation you must be using Audigy 2 NX (USB).. right?

    Go at www.creative.com and download the latest drivers!

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    3
    Thank you for your reply
    i use Audio Card integrated in my PC (ex notebook ). Until i have intalled RR, with
    only Winamp i haven't the problem... Now, If I use only winamp no problem with audio volume....

  4. #4
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    I'd make sure you have the latest drivers for your card.. if that doesn't fix it, do a search on Mixer Presets and you can "fix" this by loading a defined mixer preset when starting or exiting RR. You should also try to map the master volume to a audio line in RRConfig.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

Similar Threads

  1. Winamp controlling master Wave volume in windows??
    By Max018 in forum Software & Software Development
    Replies: 0
    Last Post: 03-22-2004, 01:36 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 03-05-2004, 04:24 AM
  3. EQ sound question + volume
    By dank_Army in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 02-16-2004, 12:09 PM
  4. USB Sound Card with ASIO driver and volume control
    By tbdombrosky in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-03-2003, 11:00 PM
  5. ATX PC startup problem
    By SuperMatty in forum Power Supplies
    Replies: 17
    Last Post: 10-28-2001, 11:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •