Results 1 to 9 of 9

Thread: tv in rr not work

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    68

    Question tv in rr not work

    Hi guino,
    I have a problem with the TV in RR.
    I have acquired one cinergy 400. With winamp it works well . When I open RR and I select tv the screen is black and after a some second the menu appears main of rr for little moments, in order then to return on the skin of the tv and it does not happen null. As I can make to convince RR in order to watch the tv. ???

    P.S.
    I have tried also with a ATI ALL IN WONDER 128 FOR, and happens the same thing you can help Me.
    For greater clarity I send to some screenshot.
    Thanks to you
    Attached Images Attached Images   

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    You either have no presets or you have not setup your presets path in RRConfig. Then RR doesn't know what to tune into.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    68

    Unhappy

    guino I had inserted the path in RRconfig, and executed the preset of the channels tv with winamp.
    At the moment of the test they existed approximately 50 channels tv in the folder tv of winamp.
    How never it does not work?
    Thanks


    Quote Originally Posted by guino
    You either have no presets or you have not setup your presets path in RRConfig. Then RR doesn't know what to tune into.
    Attached Images Attached Images   

  4. #4
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    ummm... do you have the files propperly associated in winamp ? have you tried it without using the TV Card Reset option ? there may be a bug there.. I use this all the time with no problem -- but I never use card reset..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  5. #5
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    68
    Guino,
    I have disintall and reinstall RR, and hour finally the TV works.
    I have now a small problem with the Vis of Winamp in RR it is much slow one.
    outside rr it works well. Why?
    Thanks for the patience..

    Quote Originally Posted by guino
    ummm... do you have the files propperly associated in winamp ? have you tried it without using the TV Card Reset option ? there may be a bug there.. I use this all the time with no problem -- but I never use card reset..

  6. #6
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by manung
    Guino,
    I have disintall and reinstall RR, and hour finally the TV works.
    I have now a small problem with the Vis of Winamp in RR it is much slow one.
    outside rr it works well. Why?
    Thanks for the patience..
    Flash/Scrolling Text etc use CPU.. so you should reduce CPU usage in the VIS settings.. the fastest you'll get is using AVS with the Pixel Doubling Option ... also the larger the VIS window is, the slower it will get..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  7. #7
    Raw Wave RoyN's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    São Paulo, Brazil
    Posts
    3,534
    When I enabled winamp hiding, I noticed a similar problem to what is reported in post 1...

    I click TV, it goes to TV screen, then after about 2 seconds shows me the menu skin for another 2 seconds, then goes to TV screen and starts working...

    The same happens for Radio

    I have Card Reset on both (I dont think I actually tried it without that yet, alhtough I should, but I was having unrelated problems and left that option to test and forgot to disable - I'll try it further)

    Just thought I'd mention this... Its working in the end though!

  8. #8
    Newbie Bradipo's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Italy
    Posts
    39
    My TV card USB TX Hollywood Live (Capturer driver: AverTV USB 2.0) don't work well with the TV plugin for Winamp 1.9b9: the scan buttons are disabled and in RR the change of channel block the program and display this error "Corrupt file or unsupported module type".

    Sorry for my english

  9. #9
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    You can try an earlier version of the plugin... if your card doesnt work with the tv plugin, chances are it ONLY works with the manuftcures software, meaning no other application can use it .. chances for this are slim, so I'd suggest making sure you've followed the FAQ instructions..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

Similar Threads

  1. RDS Radio in RR.
    By CherokeeChief in forum Road Runner
    Replies: 13
    Last Post: 01-07-2008, 10:44 AM
  2. RR Customization and other...
    By CherokeeChief in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 02-18-2005, 06:23 AM
  3. 7" screen, which mobo/gfx to buy for 16:9 TV out?
    By Vittel in forum LCD/Display
    Replies: 12
    Last Post: 08-08-2003, 12:15 PM
  4. Epia 9000 Problem w/ TV Out
    By blazinlow in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2003, 11:15 AM
  5. so how does it work on a tv?
    By rockstar in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 11-26-2000, 01:05 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •