Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: SKINbedder embedding problem

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    was Boston -> now Canada!
    Posts
    382

    SKINbedder embedding problem

    Anyone else seen this? I have SKINbedder embedded with iGuidance without problems, however, the right side of the screen does not go to the edge of any GPS skin I've used. The skin here is Zots but I've tried many others with the same result.



    Any idea how to correct it. I've played with many of the skin settings but to no luck. The SKINbedder app is working perfectly when standalone.

    Thanks
    Chuck

  2. #2
    Calm
    Down
    Or
    Get
    A
    2
    Week
    Vacation
    -Love
    The
    Forum
    Policeman
    Wiredwrx's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,605
    Quote Originally Posted by chuckster
    Anyone else seen this? I have SKINbedder embedded with iGuidance without problems, however, the right side of the screen does not go to the edge of any GPS skin I've used. The skin here is Zots but I've tried many others with the same result.



    Any idea how to correct it. I've played with many of the skin settings but to no luck. The SKINbedder app is working perfectly when standalone.

    Thanks
    Chuck

    Do you have a GPS receiver connected. If not, conect one, and let us know if that helps.

    Michael
    ...I love the French language...especially to curse with...Nom de Dieu de putain de bordel de merde de saloperies de connards d'enculés de ta mère. You see, it's like wiping your *** with silk, I love it.

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    was Boston -> now Canada!
    Posts
    382
    I installed the GPS Receiver (Earthmate) and it worked up until I rebooted my PC.

    Now RR won't embed the skinbedder. The GPS map is completely transparent as I can see my desktop and I can see skinbedder on the desktop within the transparent GPS skin.

    If I go back to main menu and reselect the GPS again it will open another instance of skinbedder. As I understand RR is smart enough to know when the app is already opened and it was working until a reboot. Now it just keeps opening a new instance and won't embed.

    Argh this can get frustrating.

  4. #4
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    How well does skinbbeder work with IG by itself (running it OUTSIDE RR) ? also check the task manager and verify there's no IG instances running before you try it..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  5. #5
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    was Boston -> now Canada!
    Posts
    382
    Outside RR is mixed. Sometimes it embeds perfectly and other times it is off center.

    Before the reboot RR embedded it perfectly everytime. I have no idea what could have caused this but it is strange as I changedd nothing in between reboots.

    I have been checking taskmanager and there is no instance of iG running.

    I can post some screen shots if that would help.

    Thanks for the reply.

    Chuck

    edit.......Image of transparent GPS skin. You can see skinbedder running but it's not embedded within RR.


  6. #6
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    If that white border is very consistent in RR, you can simply open the .skin file and increase the width on the definition of the application area until it uses the entire screen:

    Axx,xxx,xxx,WIDTH,xxx,xxx,xxx,xxx
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  7. #7
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    was Boston -> now Canada!
    Posts
    382
    Quote Originally Posted by guino
    If that white border is very consistent in RR, you can simply open the .skin file and increase the width on the definition of the application area until it uses the entire screen:

    Axx,xxx,xxx,WIDTH,xxx,xxx,xxx,xxx
    I was able to get rid of the white border by attaching the GPS receiver. Not sure why it fixes the white border but it did thanks to WiredWRX

    Chuck

  8. #8
    Calm
    Down
    Or
    Get
    A
    2
    Week
    Vacation
    -Love
    The
    Forum
    Policeman
    Wiredwrx's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,605
    Quote Originally Posted by chuckster
    Outside RR is mixed. Sometimes it embeds perfectly and other times it is off center.

    Before the reboot RR embedded it perfectly everytime. I have no idea what could have caused this but it is strange as I changedd nothing in between reboots.

    I have been checking taskmanager and there is no instance of iG running.

    I can post some screen shots if that would help.

    Thanks for the reply.

    Chuck

    edit.......Image of transparent GPS skin. You can see skinbedder running but it's not embedded within RR.


    I would change the name of the Sb window to something like your name, and then change the RR config to embed your name. Perhaps your window name and the IG name are too close, and RR is trying to embed the wrong one. In fact, I am almost sure that is the cause.

    I know is sounds lame, but try it. I use my name (Michael) for the Sb window title, and set the RR config to embed Michael. The rest of the Sb ini should remain the same, since it automatically embeds IG.

    Also, make sure that your GPS is connected, and not asking you to push the O.K. button even though it is connected.

    Michael
    ...I love the French language...especially to curse with...Nom de Dieu de putain de bordel de merde de saloperies de connards d'enculés de ta mère. You see, it's like wiping your *** with silk, I love it.

  9. #9
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    I was noticing that too... you should make sure to make up a window title that is UNIQUE enough not to be part of ANY other window.. or RR may just embed the first window it finds with "IG" in the window title (even in the middle of words)..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  10. #10
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    was Boston -> now Canada!
    Posts
    382
    I figured out the transparent issue. I was running an evaluation of an anti-keylogger program and it appears the RR must be tracking something when doing the embedding or something else because when I disabled the keylogger it now embeds. The eval expires after a few hours of PC power on which is why it was embedding previously until I rebooted.

    I'm still having an embedding problem which I will try your suggestions of changing the window name. The issue I'm having now is RR embeds the iG window (form name of skinbedder) but not the iGuidance window inside skinbedder. Now now I see the left and top border of the iGuidance window because it is not embedding.

    I will let you know how it goes with changing the form name to something more unique.

    edit...........I changed the form name to chuckster and that is embedding as I stated above but the iGuidance window within the chuckster form is not embedding.


    thx Chuck

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Lilliput TouchKit problem solved!
    By AAVfReaK in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 08:29 AM
  2. A little problem with my car... Maybe...
    By BoyNextDoor in forum Power Supplies
    Replies: 30
    Last Post: 11-13-2004, 08:58 PM
  3. MedicaCar Volume Problem -- Need Help
    By BrUTaL in forum MediaCar
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2004, 08:27 PM
  4. Media Car not responding... Lilliput problem?
    By carpcnoobie in forum MediaCar
    Replies: 3
    Last Post: 09-01-2004, 01:38 PM
  5. cordless phone problem
    By jstrain in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: 06-24-2003, 11:09 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •