Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 35

Thread: How to set Winamp visualization?

  1. #11
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    98
    I don't want to open another thread about visu, so I will post here. I did a search but couldn't find answer. I got the visu to work fine, but when I double click on it to go full screen, it go full screen and also changed my screen resolution. Also the screen shifted to the right about 1 inch, leaving a vertical black bar on my left side on the screen. I tried this with winamp (without rr), and it work fine, but when I do this in RR, I get that problem. If this is a feature, how do I remove it? I am using Milkdrop btw.

  2. #12
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    This is just a screen alignment issue.. depending on the resolution you use, you'll get different results. if yo align the screen propperly WHILE ON THAT RESOLUTION it is likely your LCD will store settings so it always displays that resolution in the same way. I have AVS changing resolution in the car and it is perfectly aligned.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #13
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    98
    err how do I align the screen while on full screen resolution?, if i touch the screen, it will return RR..... you don't mean the button on the lcd????, damn it, i took it out when I mold the screen to my car , but anyway, I tried to changed it to 800X600, when I click on the visu, it go full screen, then go back to RR, i read this problem in one of your thread before, can you explain more?

  4. #14
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    Get the Remote for the LCD or press the MENU button on the LCD screen itself.. this is a HARDWARE setting. There should be options in the LCD menus to allow you to move the screen vertically and horizontally (as well as set the size).
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  5. #15
    Constant Bitrate Pseudo Nim's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    in the snow
    Posts
    222
    I have a strange issue with visualization too. If I start it from Winamp, it goes full screen no problem and works fine. If I start it from RR, however, I either get the Jurassic Park logo on my Lilliput, or just a black screen. If I hit Esc on the keyboard, I return. What could be the reason for that?
    Doko ni datte, hito wa tsunagatte iru...

    My BMW 335xi install
    My Subaru Impreza install (now retired...)
    Realtime audio freestyle hiphop battles online - www.letsbeef.com!

  6. #16
    Variable Bitrate LanoX's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Sydney
    Posts
    280
    I love Road Runner but for some reason its running so slow and yes i still have problems with viz . But i canít be stuffed mucking around with it at this point of time.
    [|||||-----] 95% complete

  7. #17
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    98
    guino, i took the ir reciever out too, but i have found another solution, if you have a zots skin, you know what the audio skin look like, I modify mine so the visu go over the whole screen, almost whole anyway, and since I don't use the apps button that much, i modified it so that it will turn off visu if I desired, ofcourse full screen would be much better, but this will also do just fine.

    Pseudo Nim: maybe you can try my method
    Lanox: what other problems? detail? did you read the faq?
    Attached Images Attached Images  

  8. #18
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    Quote Originally Posted by Pseudo Nim
    I have a strange issue with visualization too. If I start it from Winamp, it goes full screen no problem and works fine. If I start it from RR, however, I either get the Jurassic Park logo on my Lilliput, or just a black screen. If I hit Esc on the keyboard, I return. What could be the reason for that?
    seems like a plugin or video card issue... the Vis should work exactly the same from winamp outiside or inside RR.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  9. #19
    FLAC J187's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Boston
    Posts
    1,237
    Quote Originally Posted by Pseudo Nim
    I have a strange issue with visualization too. If I start it from Winamp, it goes full screen no problem and works fine. If I start it from RR, however, I either get the Jurassic Park logo on my Lilliput, or just a black screen. If I hit Esc on the keyboard, I return. What could be the reason for that?
    Do you have your viz configured properly in RRConfig?
    Its not the cards you're dealt, its how you play the hand!

    Quote Originally Posted by ryuandwings View Post
    Where can I get a roll of tin foil?
    I been looking for that all over the net, but I can't find it.
    Please help.

  10. #20
    Constant Bitrate Pseudo Nim's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    in the snow
    Posts
    222
    Quote Originally Posted by J187
    Do you have your viz configured properly in RRConfig?
    As far as I know, yes. It works fine in a window - just not full-screen.

    Guino: not sure if it's a vidcard issue ... I mean, it works outside RR just fine. I have the standard VIA EPIA M10000 board, with the onboard card, and the latest VIA UniChrome drivers.

    Hmm.
    Doko ni datte, hito wa tsunagatte iru...

    My BMW 335xi install
    My Subaru Impreza install (now retired...)
    Realtime audio freestyle hiphop battles online - www.letsbeef.com!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. EPIA video + Winamp standby problem
    By crisr in forum General Hardware Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-25-2004, 06:16 PM
  2. WinAmp alternate, jetAudio 6
    By Rith in forum Software & Software Development
    Replies: 1
    Last Post: 07-26-2004, 03:21 PM
  3. Winamp Visualizations
    By LoSx in forum ME Archive
    Replies: 2
    Last Post: 03-23-2003, 03:41 PM
  4. Need help with winamp
    By dikke in forum Software & Software Development
    Replies: 6
    Last Post: 12-04-2002, 02:01 AM
  5. WinAmp 3
    By Rob in forum Software & Software Development
    Replies: 1
    Last Post: 01-26-2002, 08:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •