Results 1 to 3 of 3

Thread: Error on USB rearview cam.

  1. #1
    Low Bitrate dougmorgan99's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Tulsa, OK
    Posts
    56

    Error on USB rearview cam.

    I am using a Logitech QuickCam Pro 4000 for a rearview camera. I set up the TV/camera plugin in WinAmp just fine and app launches fine in RR and will full screen. But when I close it an error occurs and I cannot relaunch the cam. I have to completely close RR and relaunch camera plugin again to get it to work. Now if I pre-launch the tv/camera plugin in WinAmp first then RR it works fine, closing and opening all day. What gives? Any ideas?
    Car: 2002 Dodge Intrepid SE
    Car PC: AMD XP 2500+, 1gig DDR, MSI KM4M mobo, GeForce 5200 128mb, Western Digital 250gig HDD, DVD, 802.11g, Rikaline USB Mouse GPS, WinXP SP1
    Screens: Lilliput 7" VGA Touchscreen and Lilliput 7" RCA LCDs

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    sometimes the plugin shows some very weird issues... I'd try deleting plugin.ini then re-setting up the camera to see if that helps.. you may want to try a different version of the plugin as well... at the last case, I'd just embed a camera application like AVICap, AMCap etc..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    Low Bitrate dougmorgan99's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Tulsa, OK
    Posts
    56
    I'll try it thanks!
    Car: 2002 Dodge Intrepid SE
    Car PC: AMD XP 2500+, 1gig DDR, MSI KM4M mobo, GeForce 5200 128mb, Western Digital 250gig HDD, DVD, 802.11g, Rikaline USB Mouse GPS, WinXP SP1
    Screens: Lilliput 7" VGA Touchscreen and Lilliput 7" RCA LCDs

Similar Threads

  1. Problem with ITPS / hibernation and External USB HD
    By veetid in forum Power Supplies
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2006, 09:35 PM
  2. fried USB ports
    By alti in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-10-2005, 12:27 AM
  3. usb extensions and speed?
    By theheel in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 12-14-2004, 12:51 PM
  4. usb accessories, how much power do i need?
    By chris in nh in forum Newbie
    Replies: 2
    Last Post: 06-01-2004, 09:17 PM
  5. USB Soundcard Woes
    By phc in forum General Hardware Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 02-11-2004, 06:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •