Results 1 to 4 of 4

Thread: Winamp Lib

  1. #1
    Constant Bitrate lanman1's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    SC
    Posts
    121

    Winamp Lib

    I did search on this but didn't find anthing so I'm sorry if this has been answered before.

    I am able to see the winamp lib info but the actual songs are missing. For instance, I can see all the artists but when I select one there are no songs under it just the All Albums option. The same goes for genre and album or if I do a search. I have tried winamp 5 and 5.1. All the songs appear to be there when using the Winamp library in Winamp itself. I must be doing something stupid, can you point me in the fight direction?

    Thanks in advance,
    RJ


    Oh, browsing by filesystem works just fine.

  2. #2
    Variable Bitrate roadhog's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Hampshire UK
    Posts
    291
    I had this problem when I first set it up. It went away after I rescanned the library from within Winamp a couple of times. I have to say I don't know why this worked but it did

  3. #3
    Constant Bitrate lanman1's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    SC
    Posts
    121
    Quote Originally Posted by roadhog
    I had this problem when I first set it up. It went away after I rescanned the library from within Winamp a couple of times. I have to say I don't know why this worked but it did

    Thanks roadhog, I'll give it a try. Anyone else seen this?

  4. #4
    Constant Bitrate lanman1's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    SC
    Posts
    121
    That fixed it! Weird fix though.


    Thanks.

Similar Threads

  1. winamp lib database suport question
    By liquid_smoke in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 08-31-2005, 02:23 AM
  2. Winamp IBusComM.ini settings finally working
    By intense in forum Software & Software Development
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-2005, 12:07 AM
  3. Song sort order and WinAmp issues
    By accentsound in forum Road Runner
    Replies: 7
    Last Post: 07-08-2005, 05:20 PM
  4. EPIA video + Winamp standby problem
    By crisr in forum General Hardware Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-25-2004, 06:16 PM
  5. Questions about MediaCar Winamp vs. External Winamp...
    By Urinemachine in forum MediaCar
    Replies: 5
    Last Post: 07-21-2004, 01:33 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •