Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: RR Link not working

  1. #1
    FLAC ShawJohn's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    On the edge!
    Posts
    1,790

    RR Link not working

    @ Guino,

    The RR download link seems broken on your site. Also the updater program I have keep bombing out whn previously it worked fine. Error is Runtime 429: ActiveX can't create object...

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    The update tool only works when RR was installed through the installshield.

    The link for the installshield is not updated and needs to be fixed (I have no control over it)... Check the Install FAQ thread for the working link.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    Raw Wave
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    On the beach
    Posts
    2,223
    I'll try to put together an installshield package unless Bryan appears within the next day

  4. #4
    FLAC ShawJohn's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    On the edge!
    Posts
    1,790
    Quote Originally Posted by guino
    The update tool only works when RR was installed through the installshield.
    It was installed that way, and the updater has worked fine for over a month

  5. #5
    FLAC ShawJohn's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    On the edge!
    Posts
    1,790
    This is strange. I've been auto updating RR for ages, yet now it won't update, and I can't view either of the webpages where it's hosted... Yet I can from my works PC

  6. #6
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    Sorry, I have nothing to do with the update tool, I have no code, no info and no way of debugging the issue... the message suggests that you uninstalled an application and it removed a control the update tool needed, but I have no way of figuring it out ... you should try to talk to 'drait' about it..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  7. #7
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,617
    Quote Originally Posted by Tuned Vitesse
    This is strange. I've been auto updating RR for ages, yet now it won't update, and I can't view either of the webpages where it's hosted... Yet I can from my works PC
    I had the same problem at home, I couldn't download from Guino's site, but at work I can fine.

    I've just moved and am awaiting a reconnection of broadband.

    could be your ISP's DNS settings

  8. #8
    FLAC ShawJohn's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    On the edge!
    Posts
    1,790
    I suspect that the ActiveX error is because my PC (for whatever reason) is unable to connect to the sites where RR is hosted. I've tried the MPUG site too and thats the same...

    Fair enough if the update tool doesn't work but I can't even download the Binaries anymore. All Guino's other links and downloads work fine except for RR binaries

  9. #9
    Raw Wave
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    On the beach
    Posts
    2,223
    The binary downloads are working fine here - sounds like something local to you mate.

  10. #10
    FLAC ShawJohn's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    On the edge!
    Posts
    1,790
    would someone mind emailling the latest Binaries to me --> shawjohn76 AT tiscali DOT co DOT uk

    Many thanks.

    John

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. RR 09-09-05 ... Yup, it's my Birthday!
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 36
    Last Post: 09-12-2005, 05:05 AM
  2. Phoco not working in RR Win 2000, help...
    By couteau in forum Road Runner
    Replies: 3
    Last Post: 09-06-2005, 09:04 PM
  3. Tripex3 in RR
    By accentsound in forum Road Runner
    Replies: 3
    Last Post: 07-21-2005, 07:09 AM
  4. IE in RR bug
    By accentsound in forum RR Bug Tracker
    Replies: 2
    Last Post: 07-10-2005, 01:21 PM
  5. RR 04-15-05.. Hope you did your taxes.. ;)
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 44
    Last Post: 04-18-2005, 12:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •