Page 6 of 9 FirstFirst 123456789 LastLast
Results 51 to 60 of 81

Thread: RR is running really slow...

  1. #51
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    NYC
    Posts
    849
    Quote Originally Posted by camsgs3
    CDR - will this version be compatible with your MC2.0 Skin....any features that we wont be able to use...


    I have also been having problems with rr being slugish....guys does anyone have a problem with the volume buttons working to slow..ther is some delay when i make the volume higher or lower

    Is there a settting like in Frodo where we can ajust on how high it goes up, depending on the finger press
    *UPDATE*
    Ok the only thing missing in your MC2.0 skin using the rr.exe that cdr posted was the album art(the default view only shows the blue icons, not the album ones..and when i click on the "view button" on the top of the audio broswer screen, i get nothing in the window....

    The old rr.exe posted in this thread def. made a BIG difference(like night @ day) in the perfermance of rr...the above problems i mentioned above are all gone....i only get a little lag when i choose a visual, but other then it all good

  2. #52
    Newbie Tups's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    45
    I noticed when I have diferent screens conected the speed brausing rr is diferent. and when I unplug screen the musik starts jurking.

  3. #53
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    343
    mine runs slower than slow on an epia mII.. 512mb ram. newest drivers, newest flash, i didnt get to try the new patch because apparently the link is broken. and i have yet to try the new rr.exe.

    overall, everything goes pretty slow. but once things have been loaded once, it takes half the time to reload those items. however, these speeds are nowhere near acceptable when compared to frodoplayer. however, the features and looks are amazing.
    Carputer HIFI car stereo project!
    [XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX-]
    95% COMPLETE! FINALIZING SOFTWARE PLATFORM!

    [XXXXXX--------------]
    30% COMPLETE! CAPUTER Version 2.0! Hardware FAILING! CARPUTER BLEW UP! AND NOW MONITOR TOO! WTF?!

  4. #54
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Posts
    74
    Hey Guino -

    I think the slowness might be the ipod support... Going back to the version prior to ipod integration, it seems to run alot faster (loads/clicks) I dunno though

  5. #55
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Gardner, KS
    Posts
    92
    I am expeircing the same slowness issues. I've been running the same verion since May 05. I wasn't having any issues, therefore I felt to just leave it alone and not upgrade. Last week I upgraded to the latest version, for the Sirius support (which works great Thanks!!!), and the slowness started.

    If it is the iPod support causing the slowness, then is there a way to disable the iPod support, because I won't be using it?

  6. #56
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    343
    actually i think i see something. its with the winamp visualization. whenever winamp is playing, my cpu rises to about 70+ but dies down to like 10 or so when nothing is being used. if i use the player without visuals i can maintain 60-70%use.
    Carputer HIFI car stereo project!
    [XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX-]
    95% COMPLETE! FINALIZING SOFTWARE PLATFORM!

    [XXXXXX--------------]
    30% COMPLETE! CAPUTER Version 2.0! Hardware FAILING! CARPUTER BLEW UP! AND NOW MONITOR TOO! WTF?!

  7. #57
    Newbie
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    18
    Quote Originally Posted by jcaesar625
    I am expeircing the same slowness issues. I've been running the same verion since May 05. I wasn't having any issues, therefore I felt to just leave it alone and not upgrade. Last week I upgraded to the latest version, for the Sirius support (which works great Thanks!!!), and the slowness started.

    If it is the iPod support causing the slowness, then is there a way to disable the iPod support, because I won't be using it?
    I also get a little slowness, especially when an ipod is plugged in. It literally takes like 2 minutes to bring up playlist selection, and until I bring up that selection everything is god aweful slow. I assume it's trying to gather all the songs into artist/genre/etc. Is there anyway to cache it or make it faster?
    -Anthony
    Volvo 850turbo manual | Dell Inspiron 8100 PIII-M 1ghz | 512Mb Ram | SB Extigy | Vision Mobile Media 7" touchscreen | Garmin GPS12 | iPod | Crystal Mobilesound 3way components in kicks | 2xIDQ10

  8. #58
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    343
    anyone know of a winamp visual that is just a "null" or "none" that way none of my resources will be used.
    Carputer HIFI car stereo project!
    [XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX-]
    95% COMPLETE! FINALIZING SOFTWARE PLATFORM!

    [XXXXXX--------------]
    30% COMPLETE! CAPUTER Version 2.0! Hardware FAILING! CARPUTER BLEW UP! AND NOW MONITOR TOO! WTF?!

  9. #59
    Maximum Bitrate pRoFiT's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Fresno, CA
    Posts
    795
    Just tried cdrskulls flash skin and bam 100% processor usage. I probably wouldn't have noticed except that the flash was real slow displaying. I'm with everyone else guino something must of changed in the code to cause slowness, for lack of a better term. I loaded an old version i had and everything runs about 50%to60%. I have a 2Ghz Amd with 1Gig of ram and 128 nvidia agp card. This should be more then enough to run this. I have a MII12000 for my carputer and im sure it will run even slower if i install the new version on it.

    Guino: I'm sure everyone has there ideas of what is causing it but only you know what youve added or changed in the last couple revisions. I notice 100% when i have flash displaying. I haven't had a chance yet to browse through the RR open source yet but im sure i will sooner or later. <sarcastic>If i had time...i would love to debug a couple thousand lines of code </sarcastic>

    miztahsparklez : Sounds normal. I'm getting 100%, 70% is probably okay. The problems in this thread are cpu is maxed and everything slows down.
    Um, I guess this is where you put something witty.WITTY

    My Web site, in the design stage. http://home.comcast.net/~cstrachn

    Modified RRSkinEditor http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-skins/65723-rrskineditor-bugs-fixes-comments-current-progress-outdated.html

  10. #60
    Newbie
    Join Date
    May 2005
    Posts
    35
    Quote Originally Posted by CdRsKuLL
    ok I have uploaded the rr.exe from the 15/7 with the added albumart label, could others test to see if my findings are correct..

    www.x-digital.addr.com/rr.exe

    cheers

    CdR

    p.s I dont know why my compiled version is like 3 times the size of guino's
    BROKEN LINK! Link is not working anymore! Could someone please post another mirror or send me a private message and I give you my yahoo email address. Please I need that file!!! my RR installation is runninng ridiculously slow!

    Thnx

Similar Threads

  1. power problems while car is running..
    By TimW in forum General Hardware Discussion
    Replies: 28
    Last Post: 03-18-2006, 10:11 PM
  2. PhoneControl.NET startup delays RR
    By rjoek in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 08-04-2005, 07:06 PM
  3. Tripex3 in RR
    By accentsound in forum Road Runner
    Replies: 3
    Last Post: 07-21-2005, 08:09 AM
  4. IE in RR bug
    By accentsound in forum RR Bug Tracker
    Replies: 2
    Last Post: 07-10-2005, 02:21 PM
  5. RR is slow when pusinh Music
    By Goose in forum Road Runner
    Replies: 14
    Last Post: 04-20-2005, 06:17 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •