Results 1 to 3 of 3

Thread: problem with RR 10-31-2005

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    May 2005
    Posts
    7

    problem with RR 10-31-2005

    Hi, I have installed the new version of road runner binary file (10-31-2005) and I am not more able to command MapMonkey when in gps mode with every skin as all the buttons (menu,Q/S, inf, wiew etc...) are not insight, if I install the old version of the file (10-16-2005) itís works fine. Any suggestion? Thanks

    stefano

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Georgia
    Posts
    53
    do the buttons look transparent but you can't click em? it's a known bug in that version. if so, create a text file named screensaver.ini and put the following line inside:

    AvsTransparent = False

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    May 2005
    Posts
    7
    thank's, I'll do that.

Similar Threads

  1. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 01:17 PM
  2. YAOP (yet another Opus problem)
    By Frankino in forum Power Supplies
    Replies: 14
    Last Post: 06-19-2005, 11:17 AM
  3. RR 2-27-05 Audio Browser problem
    By Curly_cat in forum RR Bug Tracker
    Replies: 7
    Last Post: 03-02-2005, 01:40 PM
  4. Problem with Rikaline and MS S&T 2005
    By iamConceyted in forum GPS
    Replies: 0
    Last Post: 02-24-2005, 10:49 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 01-01-2005, 04:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •