Results 1 to 3 of 3

Thread: Set volume through to winamp but no Video sound

  1. #1
    FLAC -zip-'s Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Ontario/Canada
    Posts
    1,293

    Set volume through to winamp but no Video sound

    So I wanted the volume to be controled through winamp. I 'ed and found the necessary code:

    I added to EXCTBL.ini

    "VOL+","VOL+;Winamp"
    "VOL-","VOL-;Winamp"
    "MASTERMUTE","MUTE"
    "MUTE","PAUSE",PLAY
    "MUTE","RESUME",PAUSE
    "MUTE","PLAU",STOP

    Then swapped "WINAMPVOL" instead of "Master" in the necessary skins

    But what is the code for RR's video internal player? For volume up and down?

    I tried "VOL-;Winamp||VOL-" no luck
    2008 350z GT Installed since April 22nd 2011 - Worklog
    2000 Protege Installed Since April 2, 2005 - Intel D201GLY|Fusion Brain|ODBPros ODBII|Engenius|GPS Rikaline|Powermate|Motorized Lilli
    Sound Stage
    Eclipse|MTX|Infinity

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    just set the specific code to video_player.skin by adding those two lines on top of waht you have there... making the file like this:

    "VOL+","VOL+",video_player.skin
    "VOL-","VOL-",video_player.skin
    "VOL+","VOL+;Winamp"
    "VOL-","VOL-;Winamp"
    "MASTERMUTE","MUTE"
    "MUTE","PAUSE",PLAY
    "MUTE","RESUME",PAUSE
    "MUTE","PLAU",STOP
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    FLAC -zip-'s Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Ontario/Canada
    Posts
    1,293
    Quote Originally Posted by guino
    just set the specific code to video_player.skin by adding those two lines on top of waht you have there... making the file like this:

    "VOL+","VOL+",video_player.skin
    "VOL-","VOL-",video_player.skin
    "VOL+","VOL+;Winamp"
    "VOL-","VOL-;Winamp"
    "MASTERMUTE","MUTE"
    "MUTE","PAUSE",PLAY
    "MUTE","RESUME",PAUSE
    "MUTE","PLAU",STOP
    Thanks G
    I don't know why but it does not seem to work. I will play around with it for a while.
    2008 350z GT Installed since April 22nd 2011 - Worklog
    2000 Protege Installed Since April 2, 2005 - Intel D201GLY|Fusion Brain|ODBPros ODBII|Engenius|GPS Rikaline|Powermate|Motorized Lilli
    Sound Stage
    Eclipse|MTX|Infinity

Similar Threads

  1. any suggestions on sound card and video card?
    By khanhdom in forum General Hardware Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 11-14-2005, 05:22 PM
  2. RR - Integraded Video - 5.1 -> 2 & Volume Boost
    By thestoogeo in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 10-24-2005, 11:48 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 08-27-2004, 06:06 PM
  4. Sound Volume Issues
    By ether in forum Media Engine
    Replies: 2
    Last Post: 08-02-2004, 01:24 PM
  5. EQ sound question + volume
    By dank_Army in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 02-16-2004, 01:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •