Results 1 to 10 of 10

Thread: Phoco intergration?

  1. #1
    FLAC djmickyg's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1,314

    Phoco intergration?

    How intergrated is phoco?
    ive got it to work with the skin im using.. but it wasnt trasfuring the sound to the pc.. i know it should work cus ive used it b4 in with phoco.
    2night i loaded the actual phoco program and made a call and it trasfured the sound the way it should?

    why doesnt this work when intergrated ???

  2. #2
    FLAC djmickyg's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1,314
    no one knows?

  3. #3
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    As far as I know this is a BLUETOOTH feature, and has nothing to do with Phoco -- I know cause I can do that even without running Phoco. But who know how you're doing it and what Bluetooth adapter you're using.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  4. #4
    FLAC djmickyg's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1,314
    im using some generic one..

    i know the headset thingy can be done without phoco

    but my issue is..
    when i run phoco on its own.. everything works as it should, the sound in trasfured.
    but running it intergrated in RR it doesnt work.. i still have to use the phone to talk. all it does is dial?

    that make any more sence?

  5. #5
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,166
    Blog Entries
    52
    alot of us are having that same problem. There seems to be no answer on it yet

  6. #6
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Run Phoco on its own, then while it's open, run RR and see if the problem persists or if it works "as it should". It may have to do with the startup of Phoco.. but there's nothing in RR to prevent or to make that work in any sense -- this is strictly a Bluetooth setting. I do hope you're using the WidCOMM drivers required by Phoco.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  7. #7
    FLAC djmickyg's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1,314
    Quote Originally Posted by Sonicxtacy02
    alot of us are having that same problem. There seems to be no answer on it yet
    is there another tread discussing this issue?

  8. #8
    FLAC djmickyg's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1,314
    Quote Originally Posted by guino
    Run Phoco on its own, then while it's open, run RR and see if the problem persists or if it works "as it should". It may have to do with the startup of Phoco.. but there's nothing in RR to prevent or to make that work in any sense -- this is strictly a Bluetooth setting. I do hope you're using the WidCOMM drivers required by Phoco.
    I will give that a shot later on.
    i am using the wincom drivers needed for phoco

    i understand its bluetooth feature. and phco doesnt even need to be on for the pc to play the audio, but when this happenes, usally the phone will ask if you want to trasfur the call to the head set or the pc will to take the call.. this doesnt even happen when its inergrated.

  9. #9
    FLAC djmickyg's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1,314
    ok..
    i started phoco b4 RR (i checked to see if it was trasfuring the audio, and yes it was)
    then i loaded RR with phoco still open and went to dial a number and the audio came thru on the fone..
    I minimised RR and when back the phoco screen (because i started it first the program was visible, unlike when its emebed in RR) and... the audio came thru on the fone just like in RR.

  10. #10
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,166
    Blog Entries
    52
    Quote Originally Posted by djmickyg
    is there another tread discussing this issue?
    Yes, i dont have a link but there are a few other threads with this specific issue and others when phoco is run in standalone vs in RR

Similar Threads

  1. Guys please help! T610 +PhoCo
    By vinzer in forum PhoneControl
    Replies: 11
    Last Post: 06-10-2008, 12:37 PM
  2. Phoco crashing?
    By Cruizer in forum PhoneControl
    Replies: 0
    Last Post: 11-18-2005, 04:54 AM
  3. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 01:17 PM
  4. PhoCo intergration/ call pop up
    By liquid_smoke in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 08-19-2005, 12:28 PM
  5. Phoco and RR (again)
    By Enforcer in forum Road Runner
    Replies: 18
    Last Post: 08-03-2005, 09:32 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •