Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 29

Thread: new phoco 1.6

  1. #11
    Maximum Bitrate Civic03's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    605
    Zorro I'm not saying you don't care but the message could put a negative taste a customer's mouth!!

    PROGRESS 95%[//////////]Complete - Software configurations
    Current Task: Just adding on...
    Needed:wireless keyboard/mouse
    My Carputer Blog
    Car System Site

  2. #12
    FLAC ShawJohn's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    On the edge!
    Posts
    1,790
    Bugger, an update inside a week of buying 1.5.1

    Am I understanding correctly that my old license will NOT work on 1.6?


    John

  3. #13
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Right.
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  4. #14
    Maximum Bitrate LagunaICE's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Czech republic
    Posts
    772
    Quote Originally Posted by zorro
    There has nothing changed in the Remote Interface so it shall be compatible.

    As a side note: I've release the Meedio plugin source code (VB6) for developers. So developers who like to play around can register on my forum and request a developer group access.
    Uff... I am getting these when launching Meedio with (both) plugins installed - one after each other (see screenshot). I can get to plugin, if I surpress both error messages, but then UI does not do anything (does not interact with PhoCo).
    Standalone PhoCo app works fine.
    Attached Images Attached Images   

  5. #15
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Have a look here: http://zhorvat.dyndns.org/PCForums/S...px?PostID=1566

    It's also less OT.
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  6. #16
    Maximum Bitrate LagunaICE's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Czech republic
    Posts
    772
    The issue is gone, thanks Zorro. Now back to testing
    edit: now it lloks like that at least "dial manually" feature is not working from Meedio plugin, while it works from Meedio directly. Is this something re-compilation of "GUI" plugin might solve as well, please?
    BTW I have realised that (since I launch Meedio from main menu) PhoCo does not return focus to Meedio interface once initialised and I have to click Meedio window to get there. Can this also be considered as bug?
    Should I move my post to PhoCo bug report forum?

  7. #17
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    S.A.
    Posts
    60
    zorro on your defence, i upgraded to the new version, sent you the email to upgrade the license code and got my new code the same day. why is everyone complaining, the new code does not cost anything if you have a license, so what is the problem?

  8. #18
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Quote Originally Posted by LagunaICE
    The issue is gone, thanks Zorro. Now back to testing
    edit: now it lloks like that at least "dial manually" feature is not working from Meedio plugin, while it works from Meedio directly. Is this something re-compilation of "GUI" plugin might solve as well, please?
    BTW I have realised that (since I launch Meedio from main menu) PhoCo does not return focus to Meedio interface once initialised and I have to click Meedio window to get there. Can this also be considered as bug?
    Should I move my post to PhoCo bug report forum?
    Yes post it but please in my own forum.
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  9. #19
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Quote Originally Posted by SubaruWRX
    zorro on your defence, i upgraded to the new version, sent you the email to upgrade the license code and got my new code the same day. why is everyone complaining, the new code does not cost anything if you have a license, so what is the problem?
    Just a guess... but maybe it's because this will only work for licensed users and not for those who are using the cracked version??
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  10. #20
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,618
    Quote Originally Posted by zorro
    Just a guess... but maybe it's because this will only work for licensed users and not for those who are using the cracked version??


    Now that's just a bit cynical.









    Probably true though

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Guys please help! T610 +PhoCo
    By vinzer in forum PhoneControl
    Replies: 11
    Last Post: 06-10-2008, 01:37 PM
  2. Nokia 6230. Phoco 1.6 works! (my solution)
    By TRONiC in forum PhoneControl
    Replies: 0
    Last Post: 01-17-2006, 05:48 PM
  3. timeouts and bluetooth audio randomness
    By numbers in forum PhoneControl
    Replies: 4
    Last Post: 01-09-2006, 04:44 PM
  4. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 02:17 PM
  5. Phoco and RR (again)
    By Enforcer in forum Road Runner
    Replies: 18
    Last Post: 08-03-2005, 10:32 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •