Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: RoadRunner Freezing

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    14

    RoadRunner Freezing

    I have a Via M1000 mobo, 512mb ddr ram... RoadRunner is running at 95-100% all the time.. I have tried other front ends and they usually run around 20%. Does anyone know what is causing this problem.

    Also the volume increase and decrease button in roadrunner are not working all the time. Sometimes it lags and sometimes the volume is 100% and when I drop it down, it mutes the volume.

  2. #2
    Raw Wave
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    On the beach
    Posts
    2,223
    READ THE FAQ! ITS NOT DIFFICULT!

    The answer is here!

    High CPU Load, Buttons Fail to Respond, White box / square around logo's

    Install the latest version of flash!

  3. #3
    Low Bitrate tasteItheIvalue's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Connecicut; United States
    Posts
    73
    are you running a visualization?

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    14
    Actually I am not running a visualization and the flash support did not fix the problem...

  5. #5
    Raw Wave
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    On the beach
    Posts
    2,223
    But is it the latest version of flash? Have you tried other skins? Which skin are you using? Which version of winamp? Which version of RR?

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    14
    Actually the latest version version of flash, Using CFX skin, Winamp 5.13. RoadRunner version RR 01-15-06

    Couple of other problems too
    In Iguidance external gps mode, when I click full screen It says GPS loading but never loads
    The volume increase and decrease buttons are not working all the time.. They are lagging

  7. #7
    Raw Wave
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    On the beach
    Posts
    2,223
    Have you tried another skin??

  8. #8
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,169
    Blog Entries
    53
    install flash with IE... thats the only way the update works.

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    14
    I tried the BMV2 skin and it does the same...

  10. #10
    Low Bitrate tasteItheIvalue's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Connecicut; United States
    Posts
    73
    use winamp 2.9, try using igmod for iguidance, it blends in very nice with cfx skin (the blue one is obviously the best with igmod). your volume controls lag due to the CPU usage. i used to have the same problem you had... all i did was update my flash via a version posted in a thread here, not through macromedia.com and switch to winamp 2.9... give it another go; hope all works out well.

    and fyi my setup is just very similiar to yours (m1000 512mb ram); the only time i am up at 90% usage is when i am running milkdrop vis.

    goodluck

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Roadrunner Skinning Tutorial
    By Meelobee in forum RR Skins
    Replies: 14
    Last Post: 12-30-2005, 08:28 PM
  2. RoadRunner and Freedrive at Startup
    By Cruizer in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 11-18-2005, 04:35 AM
  3. Mediacar skins on RoadRunner?
    By kameleon in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 08-20-2005, 09:54 AM
  4. HORM and RoadRunner...
    By CornFlake340 in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 04-14-2005, 05:17 PM
  5. roadrunner problem
    By i3igmind in forum RR Bug Tracker
    Replies: 9
    Last Post: 03-19-2005, 05:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •