Results 1 to 10 of 10

Thread: Today's silly question...

  1. #1
    Variable Bitrate MC_Stoo's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    427

    Today's silly question...

    Ok, I've done a and I've on the matter but I'm still stuck with a problem...

    I've recently changed visualisations from milkdrop to AVS (as I'm after a particular spectrum analyser vis)

    AVS just wont embed

    Up until now, I was using the latest winamp (5.13) so I tried reinstalling without success. I then tried installing 2.95 and it embeds perfectly!

    What's going on??? Has the AVS window name changed?

    Thanks in advance...

    Stoo


    EDIT: Posted in skins thread - meant to post in main RR thread (sorry)
    A calm approach in a troubled world...
    http://www.inside-guide.co.uk/CarPC

    CONSOLE_RR Project in progress...
    DC UK Forum

  2. #2
    Variable Bitrate jthiani's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Raleigh, NC.... Nbi, Alpha quadrant (1 00 N, 38 00 E ) !!!
    Posts
    374
    i think it only works with 2.95....i had the same problem and i just stuck with 2.95

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    92
    Can I ask the second dumbest question today?

    Whats the window name used to imbed?

    Cheers, and I use 2.95 as well
    1997 Mustang GTS "Jenna"

    VIA SP13000, 7" Xenarc TSV, 200GB, 'modified' M2-ATX, 1GB DDR400/3200, BU-353. RoadRunner + LSXVoid

  4. #4
    Variable Bitrate MC_Stoo's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    427
    Quote Originally Posted by Miles
    Can I ask the second dumbest question today?

    Whats the window name used to imbed?

    Cheers, and I use 2.95 as well
    !Winamp Gen!AVS
    A calm approach in a troubled world...
    http://www.inside-guide.co.uk/CarPC

    CONSOLE_RR Project in progress...
    DC UK Forum

  5. #5
    tja
    tja is offline
    Variable Bitrate
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    sydney, australia
    Posts
    442
    im using 5.04 and it works fine...
    2005 Nissan Xtrail
    DFI 855GME-MGF - Celeron M 1.4GHz - 256Mb RAM - 200Gb SATA HDD - OPUS 150w - Xenarc 700TSV

    worklog

  6. #6
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,948
    I thought THIS was today's silly question.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  7. #7
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    92
    Quote Originally Posted by DarquePervert
    I thought THIS was today's silly question.
    That's awesome
    1997 Mustang GTS "Jenna"

    VIA SP13000, 7" Xenarc TSV, 200GB, 'modified' M2-ATX, 1GB DDR400/3200, BU-353. RoadRunner + LSXVoid

  8. #8
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Just downloaded/installed Winamp 5.13... AVS embedded fine on BMV2 skin.. no different from 5.12 (installed previously). Chances are you have something wrong with your .skin file or window name setting.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  9. #9
    FLAC J187's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Boston
    Posts
    1,237
    I'm using winamp 5.13 at home...what I dont' understand is why arent' you just selecting the AVS option button in RRconfig?? It works fine for me. Why are you even using the windows name?

    Oh, and if you wanna ask "today's silly question" you better get to the boards a HELL of a lot earlier than 4:30pm
    Its not the cards you're dealt, its how you play the hand!

    Quote Originally Posted by ryuandwings View Post
    Where can I get a roll of tin foil?
    I been looking for that all over the net, but I can't find it.
    Please help.

  10. #10
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    75
    Quote Originally Posted by J187
    Oh, and if you wanna ask "today's silly question" you better get to the boards a HELL of a lot earlier than 4:30pm

Similar Threads

  1. silly question
    By OriginalNick2 in forum Power Supplies
    Replies: 2
    Last Post: 10-28-2004, 02:53 AM
  2. Silly Volume Question...
    By bradaland in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 02-13-2004, 11:00 PM
  3. Ok, silly question...exiting mediacar
    By gospeed.racer in forum MediaCar
    Replies: 5
    Last Post: 12-30-2003, 11:33 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 05-29-2003, 04:26 PM
  5. Silly question about Wiring
    By SuperMatty in forum Power Supplies
    Replies: 8
    Last Post: 02-10-2002, 01:23 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •