Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: Video not playing, help wanted

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    56

    Video not playing, help wanted

    Im useing the latest version of RR and winamp is updated. BUT I cant seem to get videos to play in RR no matter what format I use. I can get them to play in WMP and WinAmp but not in RR any pointers would be grand.

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    any information on your settings would be grand
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    FLAC J187's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Boston
    Posts
    1,237
    Not just your settings, but how about telling us what exactly happens when you try to play them... does it crash? Audio with no video? Freezes? etc?
    Its not the cards you're dealt, its how you play the hand!

    Quote Originally Posted by ryuandwings View Post
    Where can I get a roll of tin foil?
    I been looking for that all over the net, but I can't find it.
    Please help.

  4. #4
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    56
    I have the directory set to a folder that has nothing but videos in it. When I go to search for them under the video tab it doesnt show any videos, also doesnt give me the option to search for them in any manner. It does not crash, and its about a 50 50 as to whether or not I'll be able to hear them. I have yet to see a video in the screen of RR, but I can play them successfuly in both winamp and WMP.

    As for my settings the things that ARE checked are as follows:
    Use External DVD player
    Use Built in Player

    I have nothing typed in for Video File Types

    External DVD program name is Intervideo WinDVD6
    and the location is set for that too.

  5. #5
    Super Moderator. If my typing sucks it's probably because I'm driving.... turbocad6's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    NY
    Posts
    6,234
    Quote Originally Posted by ecswookie

    I have nothing typed in for Video File Types

    that might be your problem.... why not type in the file type your using?

  6. #6
    FLAC J187's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Boston
    Posts
    1,237
    You should be able to play them still if you don't have any types selected, but it couldn't hurt. What skin are you using?

    ALso, just triple check the path in RRconfig and make certain it is exactly right. SOmetimes if we have folders in folders of the same name, they escape the path, like C:\Programfiles\RoadRunner\RoadRunner\RRconfig.ini - that type of thing.
    Its not the cards you're dealt, its how you play the hand!

    Quote Originally Posted by ryuandwings View Post
    Where can I get a roll of tin foil?
    I been looking for that all over the net, but I can't find it.
    Please help.

  7. #7
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    56
    im useing i runner but I have tried it on multiple skins so far and none of them show my files when I go into the video tab. All of the movies are in winamp format so I cant figure out why they would not work. Why would they display in winamp but not in RR. And why can I find them in win amp but it wont even let me search for them in RR. Im not sure what to do now. Could it be a plugin issue? Will the RR and winamp latest versions not cut it in this situation?

  8. #8
    FLAC J187's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Boston
    Posts
    1,237
    Try this. open a video and play it in winamp. While winamp is running and playing the vid, open Road runner. Once RR is open, go to the video player screen. Is the video playing there?
    Its not the cards you're dealt, its how you play the hand!

    Quote Originally Posted by ryuandwings View Post
    Where can I get a roll of tin foil?
    I been looking for that all over the net, but I can't find it.
    Please help.

  9. #9
    Low Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    56
    I have tried that I will try it again when i get to work tomorrow, but it would still play but it would stay in the winamp window it would not play in RR

  10. #10
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    1-what is the extension of your video files ?
    2-what is the PATH of your video files ?
    3-what is your video path in RRConfig ?
    4-try adding the extension you use in the video file types option in RRConfig
    5-try deleting videos.m3u (in RR's folder)

    Chances are that if your videos play in winamp, they will play fine in RR -- as long as you can load them up from the video browser screen (which seems to be your problem right now)
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Trouble with PCI video card install ... help!!!
    By DonkeyBoy in forum General Hardware Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-10-2005, 04:22 PM
  2. Playing Video
    By FunkDaMonkMan in forum FrodoPlayer
    Replies: 1
    Last Post: 05-09-2004, 05:43 AM
  3. Media Car video player
    By MatrixPC in forum MediaCar
    Replies: 2
    Last Post: 03-22-2004, 12:33 PM
  4. Weird problems with video and ME 2.1
    By Rireal in forum Media Engine
    Replies: 4
    Last Post: 02-20-2004, 06:33 PM
  5. TV-OUT video card wanted
    By detz in forum Classified Archive
    Replies: 3
    Last Post: 07-10-2002, 02:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •