Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Problems running program in 'launch'

  1. #1
    Low Bitrate Flappy's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    103

    Problems running program in 'launch'

    Hi guys,

    I'm trying to launch a game from the menu 'Launch' in RR.
    The game (McDonalds simulator, touch screen friendly) is in c:\mc.
    The game is only 1 .exe file; mcdonalds.exe.

    This is my ini file (in Roadrunner/launch/mcdonalds):

    [GENERAL]
    PATH = C:\mc\mcdonalds.exe
    TryEmbeddedTimeOut = 5
    WindowSearchString=mcdonalds

    I also tried 'general' for WindowSearchString, but that didn't work also...
    What am i doing wrong?

    Link to the game (u can download it):
    http://www.mcvideogame.com/
    AsRock AM2 dual VGA
    AMD Sempron 3000+
    512MB DDR
    3,5" 80GB harddrive
    Liliput 7"
    TFT 15"
    M2-ATX

    0% [OOOOOOOO-] 100%

    My install

  2. #2
    FLAC
    Join Date
    May 2005
    Location
    Vienna, VA
    Posts
    1,375
    The game (McDonalds simulator, touch screen friendly) is in c:\mac.
    PATH = C:\mc\mcdonalds.exe
    Maybe that's why.

  3. #3
    Low Bitrate Flappy's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    103
    Sorry, i made a mistake there... The directory info is correct, i wrote it wrong in my post, i'll edit...

    I tried to run solitaire as well from 'launch, but i get the same problem... I made this .ini:

    [GENERAL]
    PATH = C:\windows\system32\sol.exe
    TryEmbeddedTimeOut = 5
    WindowSearchString=sol

    I use LS3.0 skin, if it matters...
    AsRock AM2 dual VGA
    AMD Sempron 3000+
    512MB DDR
    3,5" 80GB harddrive
    Liliput 7"
    TFT 15"
    M2-ATX

    0% [OOOOOOOO-] 100%

    My install

  4. #4

  5. #5
    Low Bitrate Flappy's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    103
    Quote Originally Posted by Enforcer
    search string 'macromedia'
    Still won't work...
    AsRock AM2 dual VGA
    AMD Sempron 3000+
    512MB DDR
    3,5" 80GB harddrive
    Liliput 7"
    TFT 15"
    M2-ATX

    0% [OOOOOOOO-] 100%

    My install

  6. #6

  7. #7
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    did you try winspector spy ?
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  8. #8
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,629
    OK

    here is my ini file
    Code:
    [GENERAL]
    PATH = C:\macs\mcdonalds-eng.exe
    TryEmbeddedTimeOut = 5
    WindowSearchString=macromedia
    observations.

    1. I did not change the name of the game, but if you did then as long as you have the right exe name it shouldn't matter

    2. the window name IS macromedia

    3. make sure the name of the ini file matches the directory name.

  9. #9
    Low Bitrate Flappy's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    103
    I double-checked everything, but it just won't work...
    Even Solitaire won't run...
    The standard launch programs, like 'Calculator' works perfectly...
    Very strange...

    Thanx for your help anyway!
    AsRock AM2 dual VGA
    AMD Sempron 3000+
    512MB DDR
    3,5" 80GB harddrive
    Liliput 7"
    TFT 15"
    M2-ATX

    0% [OOOOOOOO-] 100%

    My install

  10. #10
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,629
    Quote Originally Posted by Flappy
    I double-checked everything, but it just won't work...
    Even Solitaire won't run...
    The standard launch programs, like 'Calculator' works perfectly...
    Very strange...

    Thanx for your help anyway!
    Well solitaire's search string is solitaire not sol as you have in your settings previously posted.


    Also make sure the path is 100% correct.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. power problems while car is running..
    By TimW in forum General Hardware Discussion
    Replies: 28
    Last Post: 03-18-2006, 10:11 PM
  2. a few problems
    By schakenda in forum RR Bug Tracker
    Replies: 3
    Last Post: 03-12-2005, 03:49 AM
  3. Running a program in CF
    By vwjti18t in forum Centrafuse
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2005, 12:20 AM
  4. AC97 Control Panel Switcher Program (could be useful for many)
    By Vinister in forum Software & Software Development
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2005, 04:50 PM
  5. Can someone write me a PIC program 4 a awesome s/down controller please?
    By gizmos in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-17-2000, 01:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •