Page 10 of 55 FirstFirst 1234567891011121314151617181920 ... LastLast
Results 91 to 100 of 545

Thread: Release new phoco integration preview

  1. #91
    Raw Wave tbird2340's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Poland, OH
    Posts
    2,000
    It seems to be connecting more consistenly for me now.

    I do, however, still have a strange problem. Every nown and then the caller window will come up and say I'm in call. It will have no caller id info, the music doesn't stop, and I never hear anything ring. I simply touch on ignore and that's that.

    It did this with both this version and the previous.

    Thanks!
    Current Vehicle: 2007 Dodge Nitro

    Second Vehicle: Sold it :( 2005 Dodge Ram 1500 Quad Cab

    First Vehicle: 2003 Ford Ranger

  2. #92
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,168
    Blog Entries
    53
    are you using the latest phoco? i had that problem with phoco 1.45. Seems to be gone now.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  3. #93
    Raw Wave tbird2340's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Poland, OH
    Posts
    2,000
    Yes, I'm using 1.6
    Current Vehicle: 2007 Dodge Nitro

    Second Vehicle: Sold it :( 2005 Dodge Ram 1500 Quad Cab

    First Vehicle: 2003 Ford Ranger

  4. #94
    Raw Wave tbird2340's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Poland, OH
    Posts
    2,000
    I'm still having problems with PhoCo reconnecting after hibernation / resume. The phoco log states that it's timing out..
    Current Vehicle: 2007 Dodge Nitro

    Second Vehicle: Sold it :( 2005 Dodge Ram 1500 Quad Cab

    First Vehicle: 2003 Ford Ranger

  5. #95
    Maximum Bitrate Robby BMW's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Italy
    Posts
    558
    Quote Originally Posted by peijffertje
    There is a lot that has been done
    Phoco is working nicely on my computer now (all the really important stuff is now working), but I still have 2 small problems.

    First one is that when I receive a call for the first time after RR is loaded, I cant take the call. The button for taking the call is not responding and this only happens at the first call. (Im using the Alpine skin)

    Second one is, the first time I start RR and in the starting procedure RR is starting phoco, RR stops responding and is taking 100% of my cpu.

    When I kill RR and start it up a second time, all goes well.
    Its probably a skin issue because when I use Robbie's skin I dont have this problem, but Im not sure

    Oh.. when I check the task manager I can see that roadrunner somehow is running twice. (2 entries of roadrunner in the task manager although I start it once)
    Hi peijffertje,
    I've double checked the code in order to find something that can cause the problems that you have said but without results.
    However I'm very interesting in these issues, can you exec rr in debug mode and post your log file? This will be very helpful
    _______________________________________
    Car installation 95% [■■■■■■■■■■■■■■■■■■■]
    Current project: Parking sensor USB interface

  6. #96
    Maximum Bitrate Robby BMW's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Italy
    Posts
    558
    Quote Originally Posted by Sonicxtacy02
    ok i guess i'm a little confused and i think i know why. I was under the impression that the added features included the trick for motorola and other phones that can only have one connection... as seen in this thread by M-Ruiter.

    PhoneContol now supports Control and Audio for 1 connection bluetooth phones

    if it doesnt include the command "disconnectaftercall"... no problem, but what we need then is a command that does this:

    * Added the ability to disconnect the BT-Headset

    Appears the command is already run when rr exits, but us motorola guys need to either add the command to our end buttons or create a button to switch inand out of handsfree.
    Currently the PhoCo, when integrated in RR can't do that, but it would be interesting to integrate this feature.
    However I don't know if this is possible with PhoCo in "remote mode", I'll have to ask some things at Zorro.
    _______________________________________
    Car installation 95% [■■■■■■■■■■■■■■■■■■■]
    Current project: Parking sensor USB interface

  7. #97
    FLAC djmickyg's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1,314
    what version of phoco are people using with this?
    i cant get 1.4 to work
    any one have the 1.5.1 version they can send me?

  8. #98
    Maximum Bitrate Robby BMW's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Italy
    Posts
    558
    Quote Originally Posted by DonkeyBoy
    One of the good features of Phoco is to be able to save SMS templates and then use them when you need them. It is handy for when you are driving and need to send a quick msg.
    I have looked at the latest support but is there a command for such a thing in the new code?
    Unfortunately this is a PhoCo stand alone feature that can't be used in remote mode (when PhoCo runs integrated in RR).
    _______________________________________
    Car installation 95% [■■■■■■■■■■■■■■■■■■■]
    Current project: Parking sensor USB interface

  9. #99
    Maximum Bitrate Robby BMW's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Italy
    Posts
    558
    Quote Originally Posted by tbird2340
    It seems to be connecting more consistenly for me now.

    I do, however, still have a strange problem. Every nown and then the caller window will come up and say I'm in call. It will have no caller id info, the music doesn't stop, and I never hear anything ring. I simply touch on ignore and that's that.

    It did this with both this version and the previous.

    Thanks!
    It sound like your phone (like the 90% of the phones) doesn't handle the <InCall> event properly. Add "phoconoincallevent=true" in your rr.ini, it would have to resolve your problem.
    _______________________________________
    Car installation 95% [■■■■■■■■■■■■■■■■■■■]
    Current project: Parking sensor USB interface

  10. #100
    Constant Bitrate
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    May 2005
    Posts
    164
    Hi Robby, I am wondering if you can have the "NEXT" and "PREV" commands in SMSInDetails.SKIN to open and read the next or previous SMS?

    Currently we have to navigate back to the SMS.SKIN then choose the next SMS and press the "DETAILS" button again to view it.

Similar Threads

  1. Software Review: PhoneControl.NET
    By zorro in forum The Review Palace
    Replies: 8
    Last Post: 11-20-2006, 08:01 AM
  2. phoco intergration, latest ver issues
    By liquid_smoke in forum RR Bug Tracker
    Replies: 7
    Last Post: 04-02-2006, 06:14 AM
  3. Phoco Integration
    By Cheekz185 in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 01-03-2006, 10:42 AM
  4. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 01:17 PM
  5. A little Idea on Phoco integration
    By Mr.Fabio in forum Road Runner
    Replies: 8
    Last Post: 05-25-2005, 01:56 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •