Page 23 of 55 FirstFirst ... 131415161718192021222324252627282930313233 ... LastLast
Results 221 to 230 of 545

Thread: Release new phoco integration preview

  1. #221
    Maximum Bitrate Robby BMW's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Italy
    Posts
    558
    @ couteau and conicxtacy

    Download the new beta above and set in your rr.ini "hibernateaware=true".
    Let me know if this will solve the problem.

  2. #222
    Constant Bitrate
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Missouri
    Posts
    200
    Quote Originally Posted by Robby BMW
    @ couteau and conicxtacy

    Download the new beta above and set in your rr.ini "hibernateaware=true".
    Let me know if this will solve the problem.

    I did as you had suggested, The Close_Phoco command works, but the Resume still does nothing.

    In any case I dont think this is going to solve my problem. I need a button that will start Phoco within RR for the first time. I renoved the path to Phoco in rr.ini (I put it back to test the new commands), because Phoco fails when I start RR without the phone connected, or with it connected to the internet.
    So I need the Resume (or a start Phoco command that is aware of the path), or a method that does not try to start phoco if there is no phone.
    Thanks...Paul

  3. #223
    Newbie
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    52
    I have installed Phoco in my CarPC. I have Phoco 1.6, Widcomm 5 and RoadRunner. My phone is a Sony Ericsson K700i.
    I run Phoco and the bluetooth connection between phoco and the phone is established but the audio gateway is not started automatically. IKs ther any option in phoco config file to start it?
    Apart from that I have an strange calling behaviour. I can make a call but as soon as the person answers it, phoco hangs up. I do not know where the problem is. I have checked the logo and everything looks OK except that I have ane rror message of a command of switchingapp that I do not know if it has something to due with the IGmon application. Any help?

    In the other hand, when I try to use Phoco in RoadRunner I have got an error message of that it is not possible to open the port communication. I have included

    connecthsp=true
    btdevicename=My phone

    in the ini file. Should btdevicename go in quotes like "k700i" or without them?

    Any help about this problem?
    Thanks

  4. #224
    Variable Bitrate wfs1's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Arkansas
    Posts
    250
    Quote Originally Posted by aal2000
    I have installed Phoco in my CarPC. I have Phoco 1.6, Widcomm 5 and RoadRunner. My phone is a Sony Ericsson K700i.
    I run Phoco and the bluetooth connection between phoco and the phone is established but the audio gateway is not started automatically. IKs ther any option in phoco config file to start it?
    Apart from that I have an strange calling behaviour. I can make a call but as soon as the person answers it, phoco hangs up. I do not know where the problem is. I have checked the logo and everything looks OK except that I have ane rror message of a command of switchingapp that I do not know if it has something to due with the IGmon application. Any help?

    In the other hand, when I try to use Phoco in RoadRunner I have got an error message of that it is not possible to open the port communication. I have included

    connecthsp=true
    btdevicename=My phone

    in the ini file. Should btdevicename go in quotes like "k700i" or without them?

    Any help about this problem?
    Thanks
    If you have tested your phone setup in Phoco first as a standalone APP. Then running it in RR will work at various degrees depending on your phone.
    Now, NO quotes for the phoco entries in RR.INI. Saying, that,
    Does your phone handle multiple BT connections? Mine doesn't do it very well.

    Leave out these entries in the RR.INI for now;
    connecthsp=true
    btdevicename=My phone

    Test the Phoco embedded in RR and see if it works. You won't have Audio Bridge but you should be able to Dial/Answer, etc. If so, then your halfway there. If you have a flipup phone, then read this thread from the beginning about setting some phones and setting the Phoco config for no BT audio.

  5. #225
    Maximum Bitrate Robby BMW's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Italy
    Posts
    558
    Quote Originally Posted by pshadwick
    I did as you had suggested, The Close_Phoco command works, but the Resume still does nothing.

    In any case I dont think this is going to solve my problem. I need a button that will start Phoco within RR for the first time. I renoved the path to Phoco in rr.ini (I put it back to test the new commands), because Phoco fails when I start RR without the phone connected, or with it connected to the internet.
    So I need the Resume (or a start Phoco command that is aware of the path), or a method that does not try to start phoco if there is no phone.
    Thanks...Paul

    If your problem is that, you can change the option "ExitIfInitFails" to False with the Extended Configurator. PhoCo tries to reconnect the phone every 60 seconds, but by default it exits if the first attempt fails.

  6. #226
    Maximum Bitrate Robby BMW's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Italy
    Posts
    558
    Quote Originally Posted by aal2000
    I have installed Phoco in my CarPC. I have Phoco 1.6, Widcomm 5 and RoadRunner. My phone is a Sony Ericsson K700i.
    I run Phoco and the bluetooth connection between phoco and the phone is established but the audio gateway is not started automatically. IKs ther any option in phoco config file to start it?
    Apart from that I have an strange calling behaviour. I can make a call but as soon as the person answers it, phoco hangs up. I do not know where the problem is. I have checked the logo and everything looks OK except that I have ane rror message of a command of switchingapp that I do not know if it has something to due with the IGmon application. Any help?

    In the other hand, when I try to use Phoco in RoadRunner I have got an error message of that it is not possible to open the port communication. I have included

    connecthsp=true
    btdevicename=My phone

    in the ini file. Should btdevicename go in quotes like "k700i" or without them?

    Any help about this problem?
    Thanks
    Leave blank or delete the options connecthsp and btdevicename in your RR.ini, then open the PhoCo Extended Configurator and switch off the UseBTManager function and use this for Dial and Accept:

    Dial:
    quote: False
    terminate: True
    afterDial: +CKPD=":Jv:Jv:J"
    waitAfterDial: -1

    Accept:
    afterAccept: +CKPD=":Jv:Jv:J"
    waitAfterAccept: 500

    Whereas the string in afterDial and afterAccept must be adapted to your phone.
    waitAfterDail can be:
    0 = no wait
    -1 = wait until connected
    nnn = amount of milliseconds to wait

    The same is with waitAfterAccept except there is no -1.

    More informations are available on the PhoneControl.NET Forum

  7. #227
    Newbie
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    52
    Here it is my mobile configuration. Could you please tell me where to include the Accept parameters. I was not able to find Accept key in Extended Configurator. Thanks

    <Communication id="SonyEricsson New">
    <Port>3</Port>
    <Setting>38400,N,8,1</Setting>
    <Vendor>SE</Vendor>
    <PhoneBookLocation id="1" timeout="90" name="Tel" static="True" startup="True" shortcut="True">ME</PhoneBookLocation>
    <PhoneBookLocation id="2" timeout="90" name="SIM" static="True" shortcut="True">SM</PhoneBookLocation>
    <PhoneBookLocation id="3" timeout="30" name="RC" static="False" shortcut="True" sorted="False" showDate="True">RC</PhoneBookLocation>
    <PhoneBookLocation id="4" timeout="30" name="DC" static="False" shortcut="True" sorted="False" showDate="True">DC</PhoneBookLocation>
    <PhoneBookLocation id="5" timeout="30" name="MC" static="False" shortcut="True" sorted="False" showDate="True">MC</PhoneBookLocation>
    <!--===== Use this as replacement if you'd like to have Outlook contacts as a phonebook -->
    <!-- PhoneBookLocation id="2" timeout="90" name="Contacts" static="True" shortcut="True" folderPath="Personal Folders\Contacts" encoding="8859-1">OUTLOOK</PhoneBookLocation -->
    <UseCharset>8859-1</UseCharset>
    <UseClip>True</UseClip>
    <UseCPAS>True</UseCPAS>
    <UseCLCC>False</UseCLCC>
    <UseCNMI mode="2,1">True</UseCNMI>
    <!--===== Use this as replacement if you'd like to have the Remote Key option -->
    <!--AdditionalInit>+CMER=3,2</AdditionalInit-->
    <AdditionalDeinit />
    <Dial quote="False" terminate="True" afterDial="+CKPD=&quot;]&quot;">D</Dial>
    <Keys>
    <Key id="Key_0">0</Key>
    <Key id="Key_1">1</Key>
    <Key id="Key_2">2</Key>
    <Key id="Key_3">3</Key>
    <Key id="Key_4">4</Key>
    <Key id="Key_5">5</Key>
    <Key id="Key_6">6</Key>
    <Key id="Key_7">7</Key>
    <Key id="Key_8">8</Key>
    <Key id="Key_9">9</Key>
    <Key id="Key_Star">*</Key>
    <Key id="Key_Hash">#</Key>
    <Key id="Key_VolUp">u</Key>
    <Key id="Key_VolDown">d</Key>
    <Key id="Key_Up">^</Key>
    <Key id="Key_Down">v</Key>
    <Key id="Key_Left">&lt;</Key>
    <Key id="Key_Right">&gt;</Key>
    <Key id="Key_Enter">:J</Key>
    <Key id="Key_Back">:R</Key>
    <Key id="Key_Clear">c</Key>
    <Key id="Key_FK1">[</Key>
    <Key id="Key_FK2">]</Key>
    <Key id="Key_FK3">:O</Key>
    <Key id="Key_FK4">:C</Key>
    </Keys>
    <UseBTManager device="Aal" controlHeadset="False" mode="OnStart">False</UseBTManager> </Communication>

  8. #228
    Newbie
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    52
    Could it be anything like this?

    <Dial quote="False" terminate="True" afterDial="+CKPD=&quot;:Jv:Jv:J&quot" waitAfterDial="-1" >D</Dial>
    <Accept>afterAccept="+CKPD=&quot;:Jv:Jv:J&quot;" waitAfterAccept="500"</Accept >


    Thanks

  9. #229
    Constant Bitrate m-ruiter's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Kortenhoef
    Posts
    168
    I Just received this from Zoran:

    Lieber PhoneControl.NET Benutzer, die Version 1.7 von PhoneControl.NET wurde freigegeben.

    Neben ein paar Erweiterungen lag das Hauptaugenmerk auf der Verbesserung der Stabilität und Performanz.

    Lesen Sie über die letzten Änderungen hier: http://zhorvat.dyndns.org/PCForums/S...px?PostID=2866

    Viel Spaß mit der neuen Version!

    Has anyone already tested it with RoadRunner ?

  10. #230
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,161
    Blog Entries
    51
    i cant even get it the site seems down.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

Similar Threads

  1. Software Review: PhoneControl.NET
    By zorro in forum The Review Palace
    Replies: 8
    Last Post: 11-20-2006, 08:01 AM
  2. phoco intergration, latest ver issues
    By liquid_smoke in forum RR Bug Tracker
    Replies: 7
    Last Post: 04-02-2006, 06:14 AM
  3. Phoco Integration
    By Cheekz185 in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 01-03-2006, 10:42 AM
  4. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 01:17 PM
  5. A little Idea on Phoco integration
    By Mr.Fabio in forum Road Runner
    Replies: 8
    Last Post: 05-25-2005, 01:56 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •