Page 44 of 55 FirstFirst ... 343536373839404142434445464748495051525354 ... LastLast
Results 431 to 440 of 545

Thread: Release new phoco integration preview

  1. #431
    MGD
    MGD is offline
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    MGD's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,756
    I use my Motorola Razr with a USB cable and Bluetooth connection. Some phones can only have 1 active bluetooth connection at the time. Either as headset or serial com. If you use the cable you can control the phone and use bluetooth for the audio gateway.

  2. #432
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    moahdib's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Posts
    1,017
    Is this going to be updated anytime soon for the newest RR release?
    04 Acura TL w/ core2duo 2ghz laptop w/ 1gb RAM on a docking station.

    Fast car, fast PC. ;)

    http://www.arcdesigns.net/carpc/

    My TL CarPC ver2

    FSR Flash Skin w/ moving weather maps

  3. #433
    Maximum Bitrate Robby BMW's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Italy
    Posts
    558
    Quote Originally Posted by moahdib View Post
    Is this going to be updated anytime soon for the newest RR release?
    These features are already embedded in RR (current and future).
    _______________________________________
    Car installation 95% [■■■■■■■■■■■■■■■■■■■]
    Current project: Parking sensor USB interface

  4. #434
    Constant Bitrate jarred's Avatar
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Stockton, CA USA
    Posts
    125
    Quote Originally Posted by smaskeren View Post
    i have a problem getting rr and phoco to work
    i have the bmw e36 skin, phoco 1,7 registred, and rr 12-10-06
    everything is working fine in phoco alone, but when i start rr i can se on my phone(nokia n70) it has made a connection but, nothing is working. i canīt call/recive calls, i cant see my contacts, and when i try to dial manualy and push the call button nothings happens, and the digit display in rr goes blank.
    i have tried to open the phoco first and then rr but its still dont work

    please help i soon have pulled all my hair of

    I'm having the same problem using a Treo700w. Latest Phoco 1.7 registered and rr 12-16-2006. Works fine using standalone phoco, but no contacts when running in RR.

  5. #435
    Maximum Bitrate Robby BMW's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Italy
    Posts
    558
    @ smaskeren and jarred

    Can you post your rr log file?
    It would be helpful to see where is the problem.
    _______________________________________
    Car installation 95% [■■■■■■■■■■■■■■■■■■■]
    Current project: Parking sensor USB interface

  6. #436
    Variable Bitrate navputer's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    DFW Area
    Posts
    292

    Unhappy e815 and rr not working after latest update

    Robby BMW and Sonicxtacy02 (you helped me before)

    I have the e815 Motorola phone using the zots.day and lsx skin and now after the latest RR update my phone does not work either. I can not see my contacts, make/receive calls, dial but nothing happens, can't reload phonebook, missed calls, etc. I see phoco load, bluetooth connects in the systemtray but nothing else. I tried to load Phoco first and then rr but still a problem.

    It works fine in Phoco 1.7 registered standalone with no problems. I changed the settings in rrconfig but still no changed. This all worked fine before the latest update. I tried to go back to an old rr.exe and rr.ini(update over) but still the same issue.

    Has something happened or changed?

    PhoneControl settings
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    - <PhoneControl>
    - <!-- ===== Section which defines the primary settings for Communication, Design and Languange =====
    -->
    - <Profiles>
    - <Profile id="Main" startup="True">
    <UseCommConfig>Motorola V710</UseCommConfig>
    <UseDesign>Designs\PhoneCtl.Design2.xml</UseDesign>
    <UseLanguage>English</UseLanguage>
    <UseKeyMap id="1" locked="False" />
    </Profile>
    </Profiles>
    - <!-- ===== Section containing the main settings =====
    -->
    - <BasicSettings>
    <Window>0,0,800,600</Window>
    <WindowToSwitchTo />
    <SpeechEnabled>True</SpeechEnabled>
    <StartupSound>Sounds\startup.wav</StartupSound>
    <LogEnabled>True</LogEnabled>
    <SendLogEnabled>True</SendLogEnabled>
    <MediaPlayer host="127.0.0.1" port="7500">WMPlayer</MediaPlayer>
    <MuteAnalogMic>False</MuteAnalogMic>
    <MainVolumeOnCall restoreVolume="True">30</MainVolumeOnCall>
    <StartupMode>Normal</StartupMode>
    <UseOSK executable="osk.exe">True</UseOSK>
    <AutoHideTimeout>0</AutoHideTimeout>
    <BuildAbsolutePath>True</BuildAbsolutePath>
    <Ringtone>C:\WINDOWS\Media\Windows XP Ringin.wav</Ringtone>
    <SMStone>Sounds\SMS.wav</SMStone>
    <DisconnectSound>Sounds\disconnected.wav</DisconnectSound>
    <ReconnectSound>Sounds\reconnected.wav</ReconnectSound>
    <UseTaskbar>False</UseTaskbar>
    <CheckPhoneTimeout>20</CheckPhoneTimeout>
    <PopupOnHide opacity="80" backColor="Black">True</PopupOnHide>
    <AllowTransparency>False</AllowTransparency>
    <Tooltip position="0,0" size="0,30" opacity="80" backColor="Goldenrod" textColor="White" selectColor="Royalblue">True</Tooltip>
    <ExitIfInitFails>True</ExitIfInitFails>
    <MuteLineIn>True</MuteLineIn>
    <WaitAfterResume>5</WaitAfterResume>
    <ReconnectTimeout>5</ReconnectTimeout>
    </BasicSettings>
    - <!-- ===== Section containing the remote settings =====
    -->
    - <RemoteControl>
    <Mode>Server</Mode>
    <IPPort>17015</IPPort>
    </RemoteControl>

  7. #437
    Maximum Bitrate Robby BMW's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Italy
    Posts
    558
    Nothing would have to be changed in the last RR and the PhoneControl settings you have posted seems to be ok.
    It could be something in your RR configuration.
    The PhoCo and the RR log file could be helpful. Can you post these two files?
    _______________________________________
    Car installation 95% [■■■■■■■■■■■■■■■■■■■]
    Current project: Parking sensor USB interface

  8. #438
    Variable Bitrate navputer's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    DFW Area
    Posts
    292
    I hope this is what you need because I can't find a rrlog file (did a search and can't find it; where to find it?)

    rr.ini
    voice=true
    musicpath=C:\Documents and Settings\NAV\My Documents\My Music\
    videopath=C:\Documents and Settings\NAV\My Documents\My DVDs\
    dvdpath=Internal
    launchpath=C:\Program Files\Road Runner\Launch\
    winamppath=C:\Program Files\Winamp\
    skinpath=C:\Program Files\Road Runner\skins\zots.day\
    nightskin=C:\Program Files\Road Runner\skins\MC2.0\
    mpcpath=C:\Program Files\Road Runner\mplayerc.exe
    screentype=16:9
    videoautohide=true
    videohidetime=4
    videofiles=.vob, .avi, .wmv, .mpeg, .mpeg2, .mpeg3, .mpeg4
    audiofiles=.mp3, .wma, .ra
    hidemouse=false
    coverfile=*.jpg
    albumart=*.txt
    useid3=1
    showid3playlist=false
    showid3browse=false
    mappointmap=1
    mapautozoom=true
    mapcountry=United States
    mapcity=xxxxx
    gpsmode=3
    gpsport=9
    mapmonkeypath=C:\destinatorApps\Map Monkey\MapMonkey.exe
    gpspath=C:\Program Files\iNav\iGuidance\iGuidance.exe
    gpsname=IGuidance 2.1
    exitmode=4
    showicons=true
    showextensions=false
    titlesafter=-
    listfollowssong=true
    resumemusic=2
    audiorepeat=off
    audioshuffle=off
    singleclickaudio=true
    gammamode=2
    gammapath=C:\Program Files\Road Runner\Gamma\GammaControl.exe
    dateformat=MM/DD/YY
    timeformat=HH:MM AM/PM
    id3listformat=%artist% / %title%
    id3browseformat=%artist% / %title% / %genre% / %album%
    mastervolmap=0
    listnumbers=false
    noformat=false
    hidewinamp=true
    tvpresets=C:\Documents and Settings\NAV\My Documents\My TV\
    tvline=0
    visuname=MilkDrop
    overspeed=80
    scrollmode=0
    builtinvideo=false
    disableinternat=true
    locale=0
    hidetaskbar=false
    hidedesktop=false
    radiomode=6
    radiatorpath=C:\Program Files\Radiator\
    radioline=0
    playlistpath=C:\Documents and Settings\NAV\My Documents\My Music\Playlist\
    lazytag=true
    allowallfreqs=false
    browsertype=1
    browserpath=C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    mapvol=35
    isunits=false
    phocopath=C:\Program Files\PhoneControl.NET\PhoneCtl.NET.exe
    phoconodesign=true
    phoconoincallevent=true
    connecthsp=true
    btdevicename=Navputer
    motophone=true
    phonelistspath=C:\Program Files\PhoneControl.NET\PhoneBooks\
    contactspicturespath=C:\Program Files\PhoneControl.NET\Photos\
    ringtone=C:\WINDOWS\Media\ringin.wav
    smstone=C:\WINDOWS\Media\Windows XP Balloon.wav
    standardphonebook=1
    maxcalllistentries=100
    debugmode=false
    hibernateaware=true
    enableclipping=true
    soundcard=0
    screenlimit=3
    nozoom=0
    ipoddrive=Click here to set drive
    usegestures=true
    leavemousealone=false
    hibernatereload=true
    forcehibernate=true
    closeapps=true
    cityweather=xxxxxx
    weatherunits=USA
    UseVoiceControl=true
    gpsgaspath=C:\Program Files\Road Runner\GPSGAS\

    phonectlLog
    1/14/2007 10:28:09 PM Startup profile: Main
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:11 PM Using config: Motorola V710
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:14 PM Bluetooth initialized, security: False
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:14 PM Remote Server established.
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:14 PM Handshake used: none
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:14 PM MediaPlayer: WMPlayer (PhoneCtl.MediaPlayerProvider.WMPlayer)
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:14 PM Loading MediaPlayerProvider: PhoneCtl.MediaPlayerProvider.WMPlayer
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:14 PM Initializing MediaPlayerProvider
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:14 PM Initializing MediaPlayerProvider done
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:14 PM Version: 1.7.0
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:14 PM Licensed to: xxxxxxxx
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:14 PM SMS templates loaded, 5 templates found.
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:14 PM KeyMap not set!
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:15 PM Opening COM10
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:16 PM >ATZ
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:16 PM COM-Event "CD" received
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:16 PM <
    OK

    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:16 PM >ATE0
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:17 PM <
    OK

    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:17 PM Overall startup time: 00:00:07.4507136
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:17 PM >AT+MODE=2
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:17 PM <
    OK

    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:17 PM <
    OK


    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:17 PM <
    OK

    +MBAN: Copyright 2000-2004 Motorola, Inc.

    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:17 PM >AT+CSCS="8859-1";+CRC=1;+CLIP=1;+CNMI=3,1;
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:17 PM <
    OK

    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:17 PM >AT+CGSN
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:18 PM <
    +CGSN: xxxxxxxxxxx

    OK

    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:18 PM >AT+CPMS="IM"
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:18 PM <
    +CPMS: 2,250

    OK

    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:18 PM >AT+CMGF=1
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:18 PM <
    OK

    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:18 PM >AT+MMGL="ALL"
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:18 PM <
    +MMGL: 280, "REC READ", "xxxxx"
    If you decide to grab something let me know
    +MMGL: 278, "REC READ", "xxxxxxx"
    Have you had lunch yet?
    OK

    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:18 PM >AT+GMI
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:18 PM <
    +GMI: "Motorola CE, Copyright 2000"

    OK

    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:18 PM Real vendor: [+GMI: "Motorola CE, Copyright 2000"]
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:18 PM >AT+CSQ;+CBC
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:18 PM <
    ERROR

    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:38 PM >AT+CSQ;+CBC
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:39 PM <
    ERROR

    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:59 PM >AT+CSQ;+CBC
    ----------------------------------------------------------------------------
    1/14/2007 10:28:59 PM <
    ERROR

    ----------------------------------------------------------------------------

  9. #439
    Variable Bitrate navputer's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    DFW Area
    Posts
    292
    I replied with my information from phoco log file and rr.ini file (could not find rr log file) but I have not seen the postings. Did you received it or should I send the information again?

  10. #440
    Maximum Bitrate Robby BMW's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Italy
    Posts
    558
    Have you posted the log on the forum or by a PM? I didn't received it.
    You can obtain the RR log by adding debugmode=true in your RR config.
    _______________________________________
    Car installation 95% [■■■■■■■■■■■■■■■■■■■]
    Current project: Parking sensor USB interface

Similar Threads

  1. Software Review: PhoneControl.NET
    By zorro in forum The Review Palace
    Replies: 8
    Last Post: 11-20-2006, 08:01 AM
  2. phoco intergration, latest ver issues
    By liquid_smoke in forum RR Bug Tracker
    Replies: 7
    Last Post: 04-02-2006, 06:14 AM
  3. Phoco Integration
    By Cheekz185 in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 01-03-2006, 10:42 AM
  4. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 01:17 PM
  5. A little Idea on Phoco integration
    By Mr.Fabio in forum Road Runner
    Replies: 8
    Last Post: 05-25-2005, 01:56 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •