Page 6 of 55 FirstFirst 12345678910111213141516 ... LastLast
Results 51 to 60 of 545

Thread: Release new phoco integration preview

  1. #51
    Raw Wave tbird2340's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Poland, OH
    Posts
    2,000
    I don't know if it's RR or PhoneCo but when I run it via the latest RR it only connects to my phone maybe 2 out of 10 times.. However, I can close out of RR and open up the PhoCo program and it will launch just fine..

    Any ideas on things to check? Thanks
    Current Vehicle: 2007 Dodge Nitro

    Second Vehicle: Sold it :( 2005 Dodge Ram 1500 Quad Cab

    First Vehicle: 2003 Ford Ranger

  2. #52
    Variable Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Location
    Germany
    Posts
    325
    Hi,

    sorry, but how can I make a phoco log file?

    Ti-ejtsch

  3. #53
    Raw Wave tbird2340's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Poland, OH
    Posts
    2,000
    PhoCo makes it itself. Look under the install directory. I think the default is C:\Program Files\PhoneControl.net
    Current Vehicle: 2007 Dodge Nitro

    Second Vehicle: Sold it :( 2005 Dodge Ram 1500 Quad Cab

    First Vehicle: 2003 Ford Ranger

  4. #54
    Constant Bitrate WarningSLO's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    122
    I've got the same problem as tbird, it only connects maybe 25% of the time, but phoco works fine when loaded by itself. My callerID still gives the wrong name and number most of the time too.
    My Worklog
    2006 Tungsten Grey GT | Dark Charcoal Leather | 18" Fanblades | Spoiler Delete
    C&L Intake | Bullitt Mufflers | MGW Short-throw Shifter | MGW Interior Pieces

  5. #55
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    same thing here, i have to relaunch RR about 10 times to connect to PhoCo
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  6. #56
    Newbie
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    51
    I'm getting RR and Phoco to work properly with hibernation, etc. The problem is I have a remote start, and if my phone is out of the bluetooth range when RR and Phoco resume it obviously doesn't detect my phone. The only way I can get it to work is restart RR (which restarts Phoco).

    Is there any way Phoco or RR can 'rescan' for a bluetooth connection without restarting the programs?

  7. #57
    Variable Bitrate wfs1's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Arkansas
    Posts
    250
    Okay, here goes. Also, what needs to be documented here is what version of Phoco are you running, PC specs, phone type and bluetooth drivers.

    Using CFX, BVM2 and the Alpine (Green S) skins. Same testing procedure as outline in my previous posts.

    The CFX skin will fault out several times before I get success. The BVM2 is a little better and the Alpine will connect 7 out of 10 times.

    Now, if you get the popup window errors as I posted above just ignore them don't close the window or say okay. Just let it go to the background. The Phoco will still work in RR. Not the right solution but it will help in the troubleshooting. When you use phoco the first time for a call then after the call is terminated the recycle of phoco may fault out. So you might back to zero again. It doesn't always fault out just ignore the error popup screen.

    What I have noticed when RR/phoco is initializing, The CPU is at 100% and until phoco is either activated or faults out and only then will the CPU load tasks drop in value.

    I have taken out flash embedded objects on any main menu screen for now and have had better success. Trimming down the RR.

    This is a timing issue when remote controlling phoco with RR, not sure whose at fault?

    My specs.
    2.4G P4
    512meg ram
    latest RR
    Phoco 1.6B
    Bluetooth drivers 5.0.1.801
    Motorola V551J


    On a side note:
    My previous posts of the Motorola flip-phones was not entirely correct;
    You have to setup the option of open to answer in the phone to allow it to answer incoming calls with the lid open and leave it open.


    Another side note:

    In RR config if you set the option to close embedded apps on exit

    Then, it will recycle upon exit the active USB connections E.G. wireless 802.x, Serial port emulators, etc. This can cause phoco to not reload properly when under RR remotely, if you reload again under the same bootup time-span.


    Still testing and have brought back my olé carp,c a 933 P3 with 256meg and phoco 1.5 with RR. To test/compare against. It ran for the last 4 or 5 months with the same type of USB devices on a CFX skin and I think the 01/06 RR update, will check that.

  8. #58
    Constant Bitrate teo256's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Fossombrone (PU), Italy
    Posts
    173
    is it ok if RR start the audio-gateway only when there is a call? Because if i don't use this integration, the audio-gateway is always on, if i use this release the audio-gateway switch on only when there is a call.

    Thanks
    Software [|||||||||-]
    My Own RR Skin [|||-------]


    8" LCD TS 1024 x 768 - Epia M10000 - M2 ATX - 512 Mb - 40 Gb - Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Video Editor - Sitecom BT Dongle - GPS BT-77
    RoadRunner - Destinator 6 - Waiting for RRMobile

  9. #59
    Variable Bitrate Mr.Fabio's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Italy
    Posts
    261

    Exclamation Preset Resume when a Call Hangs

    As the title said...
    I found this little bug in the new updated version, 04-08

    When a call is incoming RR change the mixer preset to phoco, but when the call hangs the previous preset does not resume...

    Anyway,
    Thankx for your big effort in development phoco x RR

    Grazie Robby
    Fabio

    _______________________
    Travla C134
    Jetway J7F2WE 1Gb DDR2 - HD SATA 3.5" 80Gb + HD 2.5" 40Gb - Lilliput 7" TS - Holux GR-213 - Bluetooth - Belkin 802.11g WiFi - Silabs Radio - HTC Leo

    RoadRunner - PC Navigator 7.1 - FreeFone

  10. #60
    Maximum Bitrate Robby BMW's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Italy
    Posts
    558
    Quote Originally Posted by bruha
    I'm getting RR and Phoco to work properly with hibernation, etc. The problem is I have a remote start, and if my phone is out of the bluetooth range when RR and Phoco resume it obviously doesn't detect my phone. The only way I can get it to work is restart RR (which restarts Phoco).

    Is there any way Phoco or RR can 'rescan' for a bluetooth connection without restarting the programs?
    PhoCo tries to reconnect the phone every 60 seconds, but by default it exits if the first attempt fails. You can change the option "ExitIfInitFails" to False with the Extended Configurator in order to solve this problem.

Similar Threads

  1. Software Review: PhoneControl.NET
    By zorro in forum The Review Palace
    Replies: 8
    Last Post: 11-20-2006, 08:01 AM
  2. phoco intergration, latest ver issues
    By liquid_smoke in forum RR Bug Tracker
    Replies: 7
    Last Post: 04-02-2006, 06:14 AM
  3. Phoco Integration
    By Cheekz185 in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 01-03-2006, 10:42 AM
  4. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 01:17 PM
  5. A little Idea on Phoco integration
    By Mr.Fabio in forum Road Runner
    Replies: 8
    Last Post: 05-25-2005, 01:56 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •