Page 9 of 55 FirstFirst 12345678910111213141516171819 ... LastLast
Results 81 to 90 of 545

Thread: Release new phoco integration preview

  1. #81
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    havent tested a whole lot yet, but so far the latest version seems to work ok.
    not having any of the issues peijffertje is having (prob skin related).
    will test more later tonite
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  2. #82
    Raw Wave tbird2340's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Poland, OH
    Posts
    2,000
    Smoke, your not having the problem with it only connecting like 20% of the time anymore?
    Current Vehicle: 2007 Dodge Nitro

    Second Vehicle: Sold it :( 2005 Dodge Ram 1500 Quad Cab

    First Vehicle: 2003 Ford Ranger

  3. #83
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by tbird2340
    Smoke, your not having the problem with it only connecting like 20% of the time anymore?
    nope.
    i did get one error once about it not finding the port or something, i clicked ok and it still connected to phoco where before it wouldnt. ill do some more testing today and give more solid findings.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  4. #84
    Raw Wave tbird2340's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Poland, OH
    Posts
    2,000
    What'd you do?? Is there a new version I missed or something? I thought you were having the same problems as me..
    Current Vehicle: 2007 Dodge Nitro

    Second Vehicle: Sold it :( 2005 Dodge Ram 1500 Quad Cab

    First Vehicle: 2003 Ford Ranger

  5. #85
    Variable Bitrate wfs1's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Arkansas
    Posts
    250
    Quote Originally Posted by tbird2340
    What'd you do?? Is there a new version I missed or something? I thought you were having the same problems as me..

    In this thread at the end of the page; Release new phoco integration preview

    Is a beta release/Update.

  6. #86
    Raw Wave tbird2340's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Poland, OH
    Posts
    2,000
    Oh snap.. How'd I miss this? Thanks!
    Current Vehicle: 2007 Dodge Nitro

    Second Vehicle: Sold it :( 2005 Dodge Ram 1500 Quad Cab

    First Vehicle: 2003 Ford Ranger

  7. #87
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,121
    Blog Entries
    51
    How thru rr do you tell the phone to disconnect from the audio gateway? i can use the gateway but it stays connected after the call and never gives the bt back to phoco (motorola phone).


    EDIT

    Nevermind, i had phoco.ini BTMANAGER true. I've changed it to false and the audio gateway isnt working at all now. my rr.ini shows as follows:

    phocopath=C:\Program Files\PhoneControl.NET\PhoneCtl.NET.exe
    phoconodesign=true
    connecthsp=true
    btdevicename=Motorola Phone1
    contactspicturespath=C:\Program Files\Road Runner\PHOCOImages\
    ringtone=C:\WINDOWS.0\Media\ringin.wav
    standardphonebook=0
    maxcalllistentries=100
    debugmode=false

    It works as it should in phoco standalone but not inside of rr. I'm using the 4/23/06 release.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  8. #88
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,121
    Blog Entries
    51
    ok i guess i'm a little confused and i think i know why. I was under the impression that the added features included the trick for motorola and other phones that can only have one connection... as seen in this thread by M-Ruiter.

    PhoneContol now supports Control and Audio for 1 connection bluetooth phones

    if it doesnt include the command "disconnectaftercall"... no problem, but what we need then is a command that does this:

    * Added the ability to disconnect the BT-Headset

    Appears the command is already run when rr exits, but us motorola guys need to either add the command to our end buttons or create a button to switch inand out of handsfree.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  9. #89
    Variable Bitrate wfs1's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Arkansas
    Posts
    250


    It'd be nice to add a Headset indicator and command in RR.

  10. #90
    Low Bitrate DonkeyBoy's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Stockport UK
    Posts
    97

    Phoneco sms templates

    One of the good features of Phoco is to be able to save SMS templates and then use them when you need them. It is handy for when you are driving and need to send a quick msg.
    I have looked at the latest support but is there a command for such a thing in the new code?
    VIA EPIA M10000 LVDS 1Ghz Motherboard,
    256Ram,80Gig,
    Lilliput 7" In Dash Touchscreen
    Panasonic Slimline Slot-in Cdrw/dvd Player,
    USB Gps Reciever,
    Belkin Bluetooth dongle
    Belkin USB wifi
    Carnetix CNX-P1290 60W Power Regulator

Similar Threads

  1. Software Review: PhoneControl.NET
    By zorro in forum The Review Palace
    Replies: 8
    Last Post: 11-20-2006, 08:01 AM
  2. phoco intergration, latest ver issues
    By liquid_smoke in forum RR Bug Tracker
    Replies: 7
    Last Post: 04-02-2006, 06:14 AM
  3. Phoco Integration
    By Cheekz185 in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 01-03-2006, 10:42 AM
  4. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 01:17 PM
  5. A little Idea on Phoco integration
    By Mr.Fabio in forum Road Runner
    Replies: 8
    Last Post: 05-25-2005, 01:56 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •