Results 1 to 3 of 3

Thread: Directory Problem

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Location
    Germany
    Posts
    325

    Directory Problem

    Hello,

    hope someone could help. After starting RR the last song (resume) is playing, but the wrong directory is shown.
    RR show me the directory I set in the rr.config - not the last one with the file that is playing after resume.

    Ti-ejtsch

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    this is NOT a problem. it's a SETTING.. read the last few lines on Readme.txt and you'll find what setting you need in RR.INI for that to work.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Location
    Germany
    Posts
    325
    Thanks!

    musicbrowse=
    It works!!!

    Ti-ejtsch

Similar Threads

  1. Lilliput TouchKit problem solved!
    By AAVfReaK in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 08:29 AM
  2. gps navilock and com problem
    By lele67 in forum GPS
    Replies: 0
    Last Post: 04-01-2006, 07:41 PM
  3. Problem with directshow filter and WMP
    By EricE in forum Software & Software Development
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2006, 10:38 AM
  4. Car Idle - power/amp problem?
    By TheFaze in forum Car Audio
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2005, 11:10 PM
  5. Problem First Time using MediaCar
    By devin99 in forum MediaCar
    Replies: 0
    Last Post: 09-01-2004, 07:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •