Results 1 to 3 of 3

Thread: RR Will not play Video!

  1. #1
    Newbie RamPC's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Edmonton
    Posts
    21

    RR Will not play Video!

    Hello,

    I'm new to the car pc game.
    For some reason I can not get RR or winamp to play video (AVI,MPG,MPEG). I hear the audio but I see no video. If anyone knows how to solve this please let me know.

    P.S. I know it is not a codec prob. There is nothing my computer will not play it's just these programs that won't play them.

    Thank you.

  2. #2
    Maximum Bitrate DiNASTY's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Concord, California
    Posts
    598
    It doesn't hurt to try though K-lite

    Also, is this Winamp 2.95 you are using?
    Beer is proof that God loves us and wants us to be happy Benjamin Franklin

  3. #3
    Newbie RamPC's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Edmonton
    Posts
    21
    Well I stand corrected. The codec pack removed alot of broken codecs and it set media player to default and voila It works.

    Thank you.

Similar Threads

  1. Dual video in 1.6
    By yunusyu in forum Centrafuse
    Replies: 14
    Last Post: 05-10-2006, 03:17 PM
  2. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 01:17 PM
  3. Main menu with Video play on 2nd LCD
    By dougmorgan99 in forum Road Runner
    Replies: 28
    Last Post: 09-05-2005, 11:27 AM
  4. AAARGHHH!! Help! Cant play any video
    By spaceman in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 06-16-2005, 04:32 PM
  5. Is there A DVD Player that shuts down video play back during driving
    By malkalm in forum Software & Software Development
    Replies: 2
    Last Post: 06-16-2005, 02:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •