Results 1 to 6 of 6

Thread: Video problem (maybe) RR 9-5-06

  1. #1
    Variable Bitrate vinzer's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    262

    Video problem (maybe) RR 9-5-06

    I found small bug (maybe I am wrong):

    With previous version of RR 07-08-06 I had a problem with vdeo menu. Let's say I am swithching to video, it starts play, after in 4 sec controls are hided and after another 4 sec video just disapear and I have only sound. If I press on screen video will come back. I found this thread: http://mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=80720 and there I found "fixed rr.exe" - I download it and after that my video start to work well (no disapearing). Today I tried new RR 9-5-6 and found the same problem like in 7-8-06 version. Temporary I came back to "fixed" rr.exe from that thread but I hope you may tell me where is the problem.

    My settings in rr.ini which may be related to this problem are:

    screentype=16:9
    videoautohide=true
    videohidetime=4
    videofiles=.mpeg, .avi, .wma, .mpg, .RM, .RAM, .VOB, .ASF, .WMV
    audiofiles=.pls, .m3u, .mp3, .wav, .wma, .OGG, .AAC, .MPC, .VQF
    builtinvideo=true
    enableclipping=false
    nozoom=0
    usegestures=false
    fadeimages=false
    transition=0

    Thank you very much for your help
    -------------------------------------------------
    BMW X5 Carputer Project
    Finished: 85%
    http://www.mp3car.com/vbulletin/show...lots-pics.html

  2. #2
    Variable Bitrate vinzer's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    262
    55 views ....

    -------------------------------------------------
    BMW X5 Carputer Project
    Finished: 85%
    http://www.mp3car.com/vbulletin/show...lots-pics.html

  3. #3
    Maximum Bitrate wizz's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Leicestershire UK
    Posts
    652
    Quote Originally Posted by vinzer View Post
    I found small bug (maybe I am wrong):

    With previous version of RR 07-08-06 I had a problem with vdeo menu. Let's say I am swithching to video, it starts play, after in 4 sec controls are hided and after another 4 sec video just disapear and I have only sound. If I press on screen video will come back. I found this thread: http://mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=80720 and there I found "fixed rr.exe" - I download it and after that my video start to work well (no disapearing). Today I tried new RR 9-5-6 and found the same problem like in 7-8-06 version. Temporary I came back to "fixed" rr.exe from that thread but I hope you may tell me where is the problem.

    My settings in rr.ini which may be related to this problem are:

    screentype=16:9
    videoautohide=true
    videohidetime=4
    videofiles=.mpeg, .avi, .wma, .mpg, .RM, .RAM, .VOB, .ASF, .WMV
    audiofiles=.pls, .m3u, .mp3, .wav, .wma, .OGG, .AAC, .MPC, .VQF
    builtinvideo=true
    enableclipping=false
    nozoom=0
    usegestures=false
    fadeimages=false
    transition=0

    Thank you very much for your help
    Use this one:- www.rrdownloads.net/BETA/rr.exe from Guino
    Works for me
    Car : Ford Focus Zetec S 1800cc
    Carpc :Galaxy GT-P1000 Original 7in Tab
    Mounted in "On Dash" Custom Install

  4. #4
    Variable Bitrate vinzer's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    262
    Thank you !
    I will try it tonight
    -------------------------------------------------
    BMW X5 Carputer Project
    Finished: 85%
    http://www.mp3car.com/vbulletin/show...lots-pics.html

  5. #5
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    which player are you using ? Built-in or MPC ? (wasn't on your settings).
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  6. #6
    Variable Bitrate vinzer's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    262
    I am using (following by my settings which I forget to include in post) Built In Player.
    Maybe I have to try with mpc ?
    -------------------------------------------------
    BMW X5 Carputer Project
    Finished: 85%
    http://www.mp3car.com/vbulletin/show...lots-pics.html

Similar Threads

  1. weird problem with RR and mapmonkey
    By rasheedn in forum Road Runner
    Replies: 8
    Last Post: 05-30-2006, 12:03 PM
  2. video causes RR to shut down
    By refuse in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 05-19-2006, 02:53 PM
  3. status update....
    By 0l33l in forum PowerVoice
    Replies: 17
    Last Post: 05-05-2005, 01:22 PM
  4. FV24 wasted space on video out problem
    By Mikesz in forum General Hardware Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 02-22-2002, 08:20 PM
  5. video problem
    By mp3edneon in forum General Hardware Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-23-2001, 01:30 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •