Results 1 to 3 of 3

Thread: Video crashing, formats m2v mpeg2 etc??

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    NJ
    Posts
    183

    Video crashing, formats m2v mpeg2 etc??

    Hey guys...ive been running my video player in road runner with LSX skin for awhile, and decided to add some of my dvd rips aka m2v files. I am really startin to have a problem with them. Once i load the formats into roadrunner they work..but everything starts to go wrong. For some reason all of the songs dont shuffle anymore..they just go by alphabetical order....they take alot longer to run..and now today once i loaded some new vids...the player just froze..so now everytime i go into the video player the screen just freezes and i have to reset the comp. Any suggestions?...i was tihnkin about reinstalling winamp or sometihng..but if i dont i cant download the codecs for the vids cause i dont have an internet connection in the car. please let me know fi anyone has had trouble with these formats and or/freezing.

    thanks guys

    Jason

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    Delete videos.m3u and video.ini and try again. This is most definitely a codec issue. On a side note, nothing that you can possibly do in the video player will/should affect the way the music playback works, double check your shuffle indicator in RR and if it is ON, minimize RR and relaunch Winamp to see what winamp says the shuffle mode is at.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    NJ
    Posts
    183
    ok i got the codecs working and they all work...only thing is its not shuffling...i checked the rr.ini and made sure that videoshuffle=on..and they still just go in order. Then i tried going into winamp...first time in classic and made sure that it was on shuffle...by pressing S then trying it out and its fine...then i went into modern winamp..but i dont like using the modern because it pops up when roadrunner starts...so im using classic player. Any suggestions on making it random?


    thanks for your help guino

    Jason

Similar Threads

  1. Video Input on Epia 800 - can it be used for MPEG2 Decoder cards?
    By Dominik in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-02-2004, 06:29 PM
  2. Custom Video Switching Device
    By mbkowns in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-14-2004, 12:10 AM
  3. Media Car video player
    By MatrixPC in forum MediaCar
    Replies: 2
    Last Post: 03-22-2004, 12:33 PM
  4. Weird problems with video and ME 2.1
    By Rireal in forum Media Engine
    Replies: 4
    Last Post: 02-20-2004, 06:33 PM
  5. UK Video Formats
    By Rob in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 09-14-2002, 04:23 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •