Page 30 of 33 FirstFirst ... 2021222324252627282930313233 LastLast
Results 291 to 300 of 330

Thread: Road Runner Installer and Updater (** Out Dated **)

  1. #291
    Constant Bitrate
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    121
    DING DING DING
    we have a winner


    Thanks Enforcer! that fixed it


    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    The red X has always been there, it means clear list (delete list)

    Also you are using the old RRConfig, there is a newer one

    RR Config Updated - Blue ZX3

    download and try that. (I suspect you don't have the winamp dll registered, the New config will do that for you.

  2. #292
    Newbie
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    4
    Dear All and specialy W3bmast3r (creator of the skin)

    How can i use different Sound Cards for every device on my Carpc?

    I want to use the American Genie (sound card) for the RADIO DLINK and the Creative Xmod for the WinTV how can i Setup the program?


    Regards
    Lefteris

  3. #293
    Newbie
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    6

    Download RR

    I found RR. Will get it up and going today. Thanks guys!

  4. #294
    Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1
    Hi,
    i try to find RR Updater, but not any result from link on 1st page or 19th.. could some one help
    and greetings to all

  5. #295
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2008
    Location
    San Jose, CA USA
    Posts
    78
    I am having an issue with sirius. I shut my carpc down with hibernation in the skin digitalfx. When I start it up there is no sound with sirius. I have to exit out of roadrunner and open it again to get sound. I tried it in other skins and the same issue. Is there something I am doing wrong?
    I had it working great before I did a full format...not sure what is going on here.
    I am using a laptop.

  6. #296
    Variable Bitrate
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    379
    Cameron, are you using the latest "Take2 Build" from Mitch?

  7. #297
    Newbie b5b4you's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by dmistry View Post
    Cameron, are you using the latest "Take2 Build" from Mitch?

    lol does using the take 2 build version, cause the issue, or fix the issue hes talking about??

  8. #298
    Variable Bitrate
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    379
    Quote Originally Posted by b5b4you View Post
    lol does using the take 2 build version, cause the issue, or fix the issue hes talking about??
    In my case it broke the resume but I am working with Mitch on trying to figure out what is going on I will update once I have a fix

  9. #299
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    146
    Does the installer install the latest "Take 2" build, or do I need to update to that release from whatever the installer installs?

  10. #300
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,255
    i dont think so, i dont think this is really new
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •