Results 1 to 5 of 5

Thread: Have to re-run winamp outside RR after hibernate for music to play

  1. #1
    Low Bitrate keyvan's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Orange County, CA
    Posts
    68

    Have to re-run winamp outside RR after hibernate for music to play

    Hi,
    I know I probably messed up or forgot some setting after I updated to the new (9-5-06) RR yesterday, but basically what I just wrote in the title is what happens. I am playing my music then I hibernate, then when I come back from hibernate, the music wont play (winamp is closed I suppose) so I minimize RR, I double click winamp icon. It opens. I click RR in my taskbar and now I can play my music again... ODD! anyone know what I did wrong ?
    -------------------
    1997 Mazda Miata, Black
    MiataPC
    In-dash Fabrication
    Current dashboard: http://www.aescarpc.com/miatapc/2

  2. #2
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Did you also upgrade to winamp5? There is some plugin in winamp5 that causes this behavior. You have to search the forum and then delete the plugin.

  3. #3
    Low Bitrate keyvan's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Orange County, CA
    Posts
    68
    Yeah ive been using 5 for a long time now. I had it with the old version of rr and it didnt do this. ill try downgrading too thogh and see if that fixes the problem
    -------------------
    1997 Mazda Miata, Black
    MiataPC
    In-dash Fabrication
    Current dashboard: http://www.aescarpc.com/miatapc/2

  4. #4
    FLAC Nomader's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Greece
    Posts
    1,294
    yeah 0l33l is right..there is a plugin in winamp 5 that causes that..you will have to delete it..it is in the forum somewhere!

  5. #5
    Low Bitrate keyvan's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Orange County, CA
    Posts
    68
    Quote Originally Posted by Nomader View Post
    yeah 0l33l is right..there is a plugin in winamp 5 that causes that..you will have to delete it..it is in the forum somewhere!

    yep, i will try this when i get home and see if it solves the problem

    solution:
    RR Doesn't Resume Music after Hibernate

    thanks guys
    -------------------
    1997 Mazda Miata, Black
    MiataPC
    In-dash Fabrication
    Current dashboard: http://www.aescarpc.com/miatapc/2

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 09-23-2006, 09:38 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 07-18-2005, 03:42 PM
  3. canīt play video in RR
    By leckan in forum Road Runner
    Replies: 5
    Last Post: 03-28-2005, 11:50 PM
  4. winamp and play list font size????????????
    By donalson in forum Software & Software Development
    Replies: 12
    Last Post: 02-28-2001, 08:40 PM
  5. Winamp doesn't play, but the play sign is there
    By mbowler in forum Software & Software Development
    Replies: 0
    Last Post: 08-03-2000, 07:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •