Results 1 to 7 of 7

Thread: Strange problem weather plugin.

  1. #1
    Variable Bitrate vinzer's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    262

    Strange problem weather plugin.

    Hello everyone !

    Since I start use weather option (plugin) in RR I have strange problem - take a look at attached pictures - after Temperature should follow "o" sign (Cel) but I always have "?" sign. I tried to play with fonts in weather skin but no luck.

    I am using Internatiolization option in RR because my original language is not English. All my .mp3's songs names I can read in my language with no problems but what about "o" sign instead of "?" after temperature - no luck.

    May be some one know where to look for the answer on my question. This is not big problem for me but I want everything to look nice

    Thank you for your help.

    P.S. I am sorry for my English.
    Attached Images Attached Images   
    -------------------------------------------------
    BMW X5 Carputer Project
    Finished: 85%
    http://www.mp3car.com/vbulletin/show...lots-pics.html

  2. #2
    Variable Bitrate vinzer's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    262
    I forgot to say that I've tried five or six different skins (most popular for RR) and also no luck. Looks like it is something related to FONTS and Int support.
    My units are metric (Celsium).
    -------------------------------------------------
    BMW X5 Carputer Project
    Finished: 85%
    http://www.mp3car.com/vbulletin/show...lots-pics.html

  3. #3
    Maximum Bitrate kpjuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West Midlands
    Posts
    474

    Smile

    Hi vinzer,

    Try using either Arial or Verdana for this font and check it works ok. These both seem to work for me.

    cnheers
    KPJUK
    M1000, 512MB, 512MB CF, 6GB Disk (4200rpm),
    DVD/RW, Dynamix 8" screen, M2-ATX, Custom case,Too many hours building and rebuilding and rebuild.......

  4. #4
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    we should probably remove the "o" symbol from the text and let the user add it on the screen or text when/if desired.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  5. #5
    Variable Bitrate vinzer's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    262
    Thnak you kpjuk. I will try it !

    Quote Originally Posted by guino View Post
    we should probably remove the "o" symbol from the text and let the user add it on the screen or text when/if desired.
    That's great idea Guino ! I thought about it too. Is it possible to make it for the next release ?

    Thank you
    -------------------------------------------------
    BMW X5 Carputer Project
    Finished: 85%
    http://www.mp3car.com/vbulletin/show...lots-pics.html

  6. #6
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    get the latest beta, then add:

    weatherdegrees=

    to RR.INI -- You can leave it blank or put in a character to display like "o" or whatever you'd like to see as the degree symbol
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  7. #7
    Variable Bitrate vinzer's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    262
    Guino thaank you very much !

    You are the best !!!
    -------------------------------------------------
    BMW X5 Carputer Project
    Finished: 85%
    http://www.mp3car.com/vbulletin/show...lots-pics.html

Similar Threads

  1. Strange issue - probably not ground-loop problem
    By Jirka Jirout in forum Car Audio
    Replies: 1
    Last Post: 08-26-2006, 02:19 PM
  2. very strange speaker problem
    By saddlebacks in forum Car Audio
    Replies: 2
    Last Post: 01-02-2006, 06:36 AM
  3. Strange windows XP problem!
    By Dylan Jones in forum Newbie
    Replies: 4
    Last Post: 04-01-2005, 11:52 AM
  4. Lilliput gives strange picture
    By dvandorenmalen in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 03-14-2005, 06:33 PM
  5. Invertor problem - strange!
    By hasato in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 02-04-2002, 10:28 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •