Results 1 to 9 of 9

Thread: GPS problem with RR running as shell

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Richmond, Tx: USA
    Posts
    328

    GPS problem with RR running as shell

    With the help of this guide I was able to boot directly into Road Runner. Everything seemed to be working fine till I opened GPS and found out that for some reason GPS is not locking to any settelites. So I imported the orignal registry (with Explorer as shell) file and restarted the computer and everything started working again.

    What could be the connection between GPS unit and explorer ? that it does not work when window boots directly to frontend ?

    Any idea ?

    Update: It seems like Xport is the cause of the problem. When RR loads as shell, Xport does not run. But then when I manually run it, GPS starts working.

    How do I make it load automatically with RR ? Also, when using RR as shell, how can I get rid of RR splash screen ?

  2. #2
    MGD
    MGD is offline
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    MGD's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,756
    When running RR as shell you need to start Xport3 from the start command in RRConfig.exe.
    RUN;C:\Program Files\Road Runner\Xport\Xport3.exe or where ever your Xport3.exe file is located.
    To get rid of the splash you have to start RR with the /p switch.

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Richmond, Tx: USA
    Posts
    328
    Thanks, I'll try that out

  4. #4
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Quote Originally Posted by MGD View Post
    To get rid of the splash you have to start RR with the /p switch.
    Try /q instead...as in quiet startup, don't know what /p gives ya...problems maybe...lol
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  5. #5
    MGD
    MGD is offline
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    MGD's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,756
    You're right. Guess I was writing in mirror image.

  6. #6
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Richmond, Tx: USA
    Posts
    328
    RUN;C:\Program Files\Road Runner\Xport\Xport3.exe
    Where do I enter this ? In RRConfig ? Also is it ";" or ":" ?

  7. #7
    Low Bitrate Cali's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    CA
    Posts
    72
    Just wanted to say thanks for asking this question... I had the same results and knew it was xport, but didn't find the time to research it yet (and knew I was still tinkering a lot within the OS.) anyway.. now I have my answer.
    Cali
    02 Corvette Z06
    CarPC: 8" Zenarc molded in dash, P3 1Ghz CPU in custom Amp/PC box. RoadRunner, IG3, XM, ODBC (HP Tuners), Cameras
    Pics/Videos

  8. #8
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Quote Originally Posted by ajamils View Post
    Where do I enter this ? In RRConfig ? Also is it ";" or ":" ?
    Right here,

    And ';' go between commands and the paramaters.
    Attached Images Attached Images  
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  9. #9
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Richmond, Tx: USA
    Posts
    328
    Thanks a lot for your help. Got it working

Similar Threads

  1. RR & Iguidance problem
    By tsx004 in forum Road Runner
    Replies: 49
    Last Post: 12-05-2006, 04:57 PM
  2. Getting Started with GPS
    By grepzen in forum The FAQ Emporium
    Replies: 12
    Last Post: 09-26-2006, 05:54 AM
  3. Video problem (maybe) RR 9-5-06
    By vinzer in forum Road Runner
    Replies: 5
    Last Post: 09-09-2006, 01:29 AM
  4. Replies: 17
    Last Post: 09-04-2006, 12:33 PM
  5. GPS not found problem
    By ThEScReW in forum GPS
    Replies: 5
    Last Post: 12-20-2004, 05:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •