Results 1 to 4 of 4

Thread: OSKtoXXX Problems

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Albuquerque, NM
    Posts
    24

    OSKtoXXX Problems

    I am attempting to use the osktoxxx (ini or var) to set the weather city then reload the weather data using the following command

    "OSKTOvar;cityweather1||setvar;cityweather;$citywe ather1$||reloadweather"

    The command properly brings up the keyboard and set the cityweather1 variable but does not transfer it the the cityweather and reload the weather until another push of the button. It appears to be executing the remainder of the command without waiting for the input, but will properly assign the varable upon re-execution. I have read the OSK delay thread and loaded the beta but it still does not work. Any suggestions?

  2. #2
    FLAC Chuck's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Ellicott City, MD
    Posts
    1,671
    try
    Code:
    "OSKTOCMD;cityweather1;REOPENWEATHERNEW"
    
    put this in ExecTBL.ini
    
    "REOPENWEATHERNEW","setvar;cityweather;$cityweather1$||reloadweather"
    2001 S10 ZR2

    Chucks Skin - to old

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Albuquerque, NM
    Posts
    24
    Thanks Chuck!!! That works, not how I wanted to do it, but it works.

    But is there indeed a problem with the other commands executing before the osk input? Just for future reference.

  4. #4
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,691
    Blog Entries
    1

    OSK Issue

    Quote Originally Posted by Softec View Post
    Thanks Chuck!!! That works, not how I wanted to do it, but it works.

    But is there indeed a problem with the other commands executing before the osk input? Just for future reference.
    Yes, this is indeed a problem, and I went at one point when setting my skin up trying to figure that out. Creating a command in the exectbl was the only workaround I could find, thanks also to Chuck's help
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

Similar Threads

  1. Problems installing Girlfriend 1.0...
    By gospeed.racer in forum Off Topic
    Replies: 28
    Last Post: 10-18-2005, 05:17 PM
  2. Car voltage problems
    By cheerio in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-16-2004, 08:01 AM
  3. Dell Inspiron 8200 & Lilliput TS problems?
    By bkpsu in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2004, 01:55 PM
  4. Setup nearing completion, having all kinds of problems (yeah i did a :search:)
    By therussman2002 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-21-2004, 06:09 PM
  5. Shutdown Problems - Troubleshooting Guide
    By brettwmd in forum Power Supplies
    Replies: 0
    Last Post: 05-28-2004, 11:46 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •