Results 1 to 5 of 5

Thread: No voice from IG3 in RR

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    A Brit in Las Vegas
    Posts
    237

    No voice from IG3 in RR

    If I run IG3 in standalone mode it works fine but when I run it embedded in RoadRunner I get no sounds whatsoever - yet I can play M3s and Vids no problem.

    Any idea where I should start looking?

    Thanks

    RV : Samsung Q1 + Kyocera KR1 (EVDO) + GPS<br>
    Car: AMD 3000+ Book PC + Lilliput 8" Touch + 13" TFT

    Webmaster for the European Ford Scorpio Site

  2. #2
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,691
    Blog Entries
    1

    iG3 Volume settigns

    Hmmm this is a new one to me. I would start by checking:

    - The volume level in iG, even though you are getting audio outside of RR, its
    just a thought.
    - Go into the Mixer inside RR and check the "Wav" volume, and make sure it is not muted.
    - Check that iG itself is not muted


    I know these are pretty basic things, but I can think of no other reason that audio from MP3's in RR is working, and not iG.
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  3. #3
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    EL CAMINO's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    upland california us
    Posts
    1,283
    Quote Originally Posted by SteveC View Post
    If I run IG3 in standalone mode it works fine but when I run it embedded in RoadRunner I get no sounds whatsoever - yet I can play M3s and Vids no problem.

    Any idea where I should start looking?

    Thanks
    are you running iG from the default folder? C:\Program Files\iNav\iGuidance. iG needs the snd folder(sound), very close, which means they have to bee in the same folder.i was having the same issue, and i fix it like that.

  4. #4
    Variable Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    A Brit in Las Vegas
    Posts
    237
    Awesome El Camino - you got it!

    The problem was that I ran the reshacked version from inside of the RR folder - I moved it to the original location in Program Files and it works!

    Thanks

    Steve

    RV : Samsung Q1 + Kyocera KR1 (EVDO) + GPS<br>
    Car: AMD 3000+ Book PC + Lilliput 8" Touch + 13" TFT

    Webmaster for the European Ford Scorpio Site

  5. #5
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    EL CAMINO's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    upland california us
    Posts
    1,283
    no problem man!

Similar Threads

  1. REQUEST: Run Multiple RR instances
    By Jarrod in forum Road Runner
    Replies: 33
    Last Post: 12-21-2008, 07:54 AM
  2. Integrated voice control in RR - MM help
    By rrgcsfb in forum Map Monkey
    Replies: 0
    Last Post: 06-11-2006, 06:43 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 06-11-2006, 05:49 PM
  4. SpeakEasy Voice Recognition - Release 0.9.2
    By ruairi in forum Software & Software Development
    Replies: 10
    Last Post: 11-22-2005, 03:29 PM
  5. IE in RR bug
    By accentsound in forum RR Bug Tracker
    Replies: 2
    Last Post: 07-10-2005, 01:21 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •